www.car.cz
 

Fotografové také oceněni : Petr Frýba vítězem ankety Zlaté oko 2006.
     31.1.2007 12:14 - Pavel Jelínek


Také letos se uskutečnila soutěž fotografů s jejich snímky za  loňský rok, nazvaná Zlaté oko 2006. Soutěž byla součástí anket Zlatý volant a Zlatá řidířka a byla vyhlášena podruhé v historii.

První místo letos patří Petru Frýbovi z Plzně, druhé Markovi Paulíčkovi z Ořechova u Brna a třetí pak Martinu Strakovi z Ostravy, fotografovi  Deníku Sport.

Frýba fotí nejen rallye, ale i další motoristické  disciplíny. Paulíček se zaměřuje především na silniční motocyklové MS, ale občas bývá k vidění i na  dalších okruhových závodech především  v Brně. Straka pak fotí v podstatě cokoliv od rallye po okruhy.

Za zmínku jistě stojí, že  fotografie  všech  tří jmenovaných najdete také v řadě našich  fotogalerií, ale spíše  z  dřívější doby.

Všem samozřejmě  gratulujeme.

Výsledky ankety a oceněné fotografie  budou v nejbližších dnech k vidění na oficiálních stránkách  všech  tří zmíněných anket www.zlatyvolant.cz.


 
 
Fotogalerie:   Kristian Sohlberg ve Švédsku, foto P.Frýba, archiv týmu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose