www.car.cz
 

Motoskijöring Cup 2007 byl (konečně) zahájen v Benešově
     31.1.2007 19:51 - tisková zpráva


V neděli 28. ledna 2007 se v Benešově jel první závod poháru pro hobby posádky v stále populárnějším sportu s názvem motoskijöring. Pohár letos pod názvem Motoskijöring Cup 2007 letos opět pořádá automotoklub AMK Pamětice za vydatné podpory sponzorů a vojenského veteran klubu Boskovický Sedmizubec.

O popularitě tohoto sportu svědčí rekodní účast posádek, které přijeli na Benešov i diváků, kteří zde i přes nepříznivé počasí vydrželi až do finále. Po dopoledních trénincích čekalo na posádky síto devíti rozjížděk, které dovedlo celkem 10 posádek až do finále. Rozjížďky motoskijöringu dvakrát vytřídala mladší generace v motokrosové rozjížďce s motorkami do 85 ccm, kde na prvním místě skončil Marek Dřevo, na druhém Jakub Šafář a na třetím Tomáš Duda.

Ve velkém finále motoskijöringu mezi sebou o první místo opět soupeřila dvojice již tradičních rivalů z minulých let Beníšek-Klíč. Nakonec si pro prvenství dojela posádka AMK Pamětice Marian Klíč – Radek Prudil před posádkou Radek Beníšek – Jan Trávníček, na třetím místě skončil Libor Mařík s Vladislavem Roháčkem na lyžích.

Závěrečnou rozjížďku motokrosu , která byla určena pro jezdce motoskijöringu, kteří ještě neměli sněhu dost vyhrál Martin Gotvald, který se dostal na první místo po chybě Mariana Klíče. Třetí místo obsadil  Radek Beníšek.

Nejnovější aktuality ze závodů, místo a čas příštího závodu, fotografie naleznete na oficiálních stránkách Motoskijöring Cupu 2007 – www.crossracing.cz.

Josef Staníček


 
 
Fotogalerie:   Winter Trial ve Šternberku fotili Pavel a Tonda Malí

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose