www.car.cz
 

Red Bull OffROAD 24hours - Dobřany 2004 se blíží. Ještě tři týdny
     tisková zpráva


Tisková zpráva – Red Bull OffROAD 24hours - Dobřany 2004

Ve dnech od 20. do 23. května pořádá v Dobřanech u Plzně 24hours agency ve spolupráci s Toyotou Motor Czech již sedmý ročník slavného vytrvalostního závodu terénních vozů, motorek a čtyřkolek RedBull OffROAD 24hours 2004. Závod je započítáván do oficiálního Mistrovství ČR pod záštitou ČMFMS. Motorky a čtyřkolky odstartují svůj šestihodinový závod, druhého ročníku pod názvem Gauloises OffROAD Maraton, již v pátek 21. května v 15:00 a automobily, které letos jedou již kompletní pátou sezónu s názvem FS OffROAD Maraton, startují tradičním seběhnutím šlovického vrchu ve stylu „Le Mans“, v sobotu 22. května v pravé poledne.

V průběhu celé akce bude připraven bohatý doprovodný program, který vyvrcholí v sobotní podvečer Toyota music show - koncertem hudebních skupin, zakončeným ohňostrojem. V neděli hodinu po poledni již budeme znát vítěze. Tímto srdečně zveme nejen fanoušky offroadových závodů, ale i všechny ty, kdo se nechtějí o víkendu nudit.


ti


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose