www.car.cz
 

Pánský magazín OCENIL Hyundai cee´d
     14.2.2007 09:21 - tisková zpráva


Poslední novinka automobilky Kia Motors model cee´d získal v těchto dnech zajímavé a netradiční ocenění.

Polská edice prestižního pánského magazínu Playboy ocenila pětidvéřový hatchback cee´d jako nejlepší vůz v kategorii „Auto pro každý den“ (Everyday Car). Jedná se každoroční anketu nazvanou „Playboy Auto Roku“, jejíž porotu tvoří motorističtí experti a novináři.

Ocenění získal model cee´d zejména proto, že z evropského pohledu představuje zcela novou generaci korejských vozů a dává tak zapomenout na negativa spojena s některými předchozími korejskými modely.

Model Kia cee´d se tak zařadil po bok dalších premiantů ankety. Hlavní titul „Playboy Auto Roku“ si odneslo Porsche 911 Turbo, model Jaguár XKR získal prvenství v kategorii „Sportovní vůz“ a Cadillac Escalade v kategorie „Vůz pro každou příležitost“



Společnost Kia Motors Czech je výhradním dovozcem automobilů značky Kia do České republiky, kde působí od dubna roku 1994. Za dobu své existence prodala na českém trhu přes 17 000 vozů. Kia Motors Czech je hlavním partnerem prvoligového fotbalového klubu FK SIAD Most, oficiálním partnerem Českého tenisového svazu a nejlepšího českého tenisty na vozíku Miroslava Brychty.

Kia Motors Corporation, nejrychleji rostoucí automobilová značka ve světě, byla založena v roce 1944 a je nejstarší korejskou automobilkou. Jako člen automobilové skupiny Hyundai-Kia Automotive Group má za cíl se stát jedním z největších světových výrobců automobilů.

V 16 výrobních a montážních závodech ve 13 zemích světa v současnosti automobilka produkuje více než 1 100 000 vozidel ročně, která jsou prodávána prostřednictvím sítě oficiálních zastoupení ve 190 zemích celého světa. Kia má dnes 30 000 zaměstnanců. Kia Motors je hlavním partnerem tenisového grandslamového turnaje Australian Open a současně také celosvětovým oficiálním sponzorem tenisového Davisova poháru.

Kia - The Power to Surprise


 
 
Fotogalerie:   Monte Carlo 2007, foto Martin Viďourek, frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose