www.car.cz
 

Vozy Škoda Octavia pro portugalskou policii
     14.2.2007 10:07 - tisková zpráva


Portugalsko zakoupilo na počátku roku 2007 celkem 160 automobilů Škoda Octavia, které jsou určeny pro několik oblastních velitelství policie.

Slavnostní předání vozů, které dodal portugalský dovozce vozů značky Škoda SIVA, se uskutečnilo 22. ledna 2007 v Lisabonu a zúčastnili se ho nejen zástupci importéra (César Branco a Magno Gonçalves z obchodního oddělení), ale
i portugalský ministr pro státní správu António Costa. Vozy Octavia
s motorem 1.9 TDI zaplnily celé lisabonské náměstí Praça do Império.

Celkem 150 vozů je určeno pro jednotlivá oblastní velitelství portugalské policie nejen ve vnitrozemí, ale také pro autonomní region Azorských ostrovů.  Zbývající desítka Octavií poputuje v průběhu února na portugalský ostrov Madeira.

Od roku 2004 společnost Škoda Auto dodala celkem 550 automobilů pro státní bezpečnostní složky Portugalska (z toho 319 vozů přímo pro policii). To vyjadřuje důvěru v kvalitu a spolehlivost vozů Škoda i ostatních poprodejních služeb, které obchodní síť Škoda v Portugalsku poskytuje.

Škoda auto


 
 
Fotogalerie:   Křest nové motorky Karla Abraháma pro tř. 250 ccm

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose