www.car.cz
 

Slavnostní start letošní Rally Vysočina na Karlově náměstí v Třebíči !
     14.2.2007 19:11 - Robert Jeníček


Slavnostní start letošní Rally Vysočina na Karlově náměstí v Třebíči a zvýšení počtu cen pro posádky

 

Jednou z velkých letošních novinek bude přemístění startu Rally Vysočina přímo do centra Třebíče na Karlovo náměstí. Zde se v pátek od 16:00 hod. začne odehrávat slavnostní start do soutěže v podobě velké show pro diváky.

 

Celou akci připravujeme se znojemskou agenturou B.B. art studio a pokud všechna jednání dopadnou dobře, tak můžeme slíbit všem fanouškům automobilového sportu velkou podívanou. Již nyní prozradíme že na konci startu mezi 20. a 21. hodinou, kdy budou přes rampu přejíždět posádky s nejnižšími startovními čísly, budou ohňové a světelné efekty.

 

V průběhu celého odpoledne budou diváci moci shlédnout dva kulturní vstupy s módními přehlídkami a vystoupením některé současné hvězdy kulturního života. Po celou dobu akce se budou všichni diváci  seznámit s výrobky našeho hlavního partnera – firmy Schneider-Bohemia, která vyrábí tlakovou vzduchotechniku a s vozy předjezdců.

 

Zde můžeme prozradit, že vedeme intenzivní jednání o účasti velice atraktivního vozu v tomto poli. V prostoru náměstí budou vystaveny i vozidla našich partnerů z řad prodejců a s největší pravděpodobností zde bude vystavena i nová Škoda Fabia a nová Kia Cee´d.

 

Předpokládáme rovněž účast osobností kulturního a politického života z Třebíče a okolí.

 

            Od počátku února jsme rovněž zahájili příjem přihlášek posádek a již nyní se nám hlásí i jezdci ze zahraničních zemí. Seznam přihlášených posádek a i ostatní informace můžete sledovat na našich oficiálních stránkách www.RallyVysocina.com.

 

            S atmosférou soutěže souvisí i předávání pohárů vítězným posádkám. V letošním roce jsme provedli zásadní změnu v počtu pohárů. Těmi bude odměněno prvních 6 posádek v absolutním pořadí rally. Poháry budou předány přímo na cílové rampě. Touto změnou bychom chtěli vyjádřit poděkování širšímu počtu posádek, které mnohdy předvedou velice zajímavé výkony, nicméně nedosáhnou na první tři místa.

 

            Pro vítěznou posádku MČR bude opět připraven putovní pohár hejtmana kraje Vysočina, který předá samotný hejtman Miloš Vystrčil.

 

            S novým způsobem klasifikace souvisí i Pohár senátora Vítězslava Jonáše pro vítěznou posádku volného závodu pro jezdce který nebude moci být klasifikován v MČR.

            Poslední pohár pro vítěze, tentokrát Poháru ČR v rally předá jeho vítězi starosta obce Okříšky, pan Josef Kula.

 

            Všechny ostatní poháry pak budou předány na slavnostním vyhlášení v kulturním domě v Heralticích spojeném s obvyklým rautem.

 

            Nesmíme ale zapomenout i na věcné ceny pro posádky. Ty opět věnuje firma Basys CS, která v ČR zastupuje produkty fy Pioneer. I letos tedy mohou posádky očekávat hodnotné věcné ceny.

 

 

Tisk RV


 
 
Fotogalerie:   Monte Carlo 2007, foto Martin Viďourek, frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose