www.car.cz
 

Trabant Rally Cup 2007 je tady !!
     15.2.2007 10:26 - tisková zpráva


Trabant Rally Cup (TRC) je seriál závodů v rally s téměř kultovními přibližovadly značky Trabant. Tato značky letos oslaví 50 let.

Vyhlašovatelem a zároveň hlavním pořadatelem TRC je Trabant Sport Klub Liberec. TRC se koná jako nezávislá součást vybraných automobilových soutěží s vlastním bodováním.

Hlavním cílem našeho TRC je možnost SKUTEČNĚ LEVNÉHO závodění a porovnání si svých jezdeckých schopností v relativně stejných podmínkách.

Počínaje dnem 1. ledna 2007 se vám nabízí unikátní možnost zúčastnit se šampionátu, který v historii amatérských soutěží nemá prozatím obdoby, pokořit své zábrany a v přátelském ovzduší ostatních zúčastněných změřit své síly na trati soutěže, kde o umístění ve výsledkové listině nerozhoduje pouze výkon motoru, ale především umění řidiče a souhra dvoučlenné posádky.

Seriál je vypsán pro všechny, kteří chtějí zažít pocity soutěžních jezdců a nemohou nebo nechtějí investovat do svého závodění mnoho desítek tisíc korun.

 Náklady na údržbu a provoz těchto vozů se pohybují v řádech tisícovek…

Veškeré informace najdete na www.trabantcup.cz


 
 
Fotogalerie:   Sedmnáctiletý Michal Křemen testuje EVO IX.

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose