www.car.cz
 

Návrat Petra Kuchaře do brněnské haly RONDO !!
     16.2.2007 08:18 - tisková zpráva


MEATFLY GOGEN Freestyle Games

První otevřený festival freestylových sportů

Sobota 3. března 2007 - Hala RONDO - BRNO

 

Bývalý motokrosový a superkrosový mezinárodní mistr České republiky, nyní skvělý motocyklový freestylista a příležitostný filmový kaskadér Petr „Kuchta“ Kuchař tvoří s brněnskou halou Rondo  neoddělitelný pojem.

 

Dříve tam Kuchař zářil při mezinárodních motokrosech, v posledních letech brnká publiku v Rondu na nervovou soustavu bláznivými freestylovými triky. Přestože střešní konstrukce Ronda je nad tratí nebezpečně nízko, Kuchař tam dokázal pobláznit diváky „stříhnutím“ několika backflipů - salty vzad.

 

Loňskou sezónu měl v Hustopečích bydlící Kuchař smolnou. Po úspěšném Rondu se vážně zranil při exhibici v ostravské hale a na podzim si při motokrosovém tréninku zlomil klíční kost. Nucená pauza se nečekaně protáhla, takže Kuchař kromě absence na prosincovém freestylu v pražské Sazka Aréně nezasáhl aktivně ani do nedávné freestylové show v Ostravě.

 

„Teď se už ale cítím dobře a s Rondem rozhodně počítám. Nahrává mi i současné počasí, které umožňuje venkovní freestylový trénink,“ chválí Kuchař zimu bez sněhu a mrazů.

 

Kuchař však nebude v Rondu jedinou hvězdou freestylové exhibice. Představí se tam totiž i jeho stále vážnější rival Libor Podmol, který loni ve freestylu vybojoval titul vicemistra světa, a právě Brno naznačí v jaké formě vyrazí k letošní obhajobě.

 

www.forsage.cz


 
 
Fotogalerie:   Slovenský test Lopraise na Dakar 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose