www.car.cz
 

AAA AUTO v Nizozemí vystrašila konkurenci raketovým vstupem
     tisková zpráva


AAA AUTO v Nizozemí: konkurence bije na poplach

Konkurenční firmy v nizozemském Utrechtu evidentně velmi znepokojil raketový vstup AAA AUTO na místní automobilový trh. Pobočka AAA AUTO, která zde funguje pod vlajkou European Auto Sales (EAS), dosahuje ihned od svého otevření vynikajících obchodních výsledků, které se pohybují v desítkách prodaných vozů denně.

ilustrační foto ..Reakce konkurence se však neprojevily jen přehodnocením cenové politiky, ve které EAS lokálně udělala skutečnou revoluci, ale i velmi nestandardními prostředky. EAS využila k propagaci svých služeb i amsterdamské renomované reklamní agentury, která zajistila distribuci informačních brožur o EAS prostřednictvím svého týmu hostesek. Když se tento profesionální tým přesunul do okolí největšího utrechtského trhu s ojetými automobily, došlo k velmi prudké reakci místních zaměstnanců.

Mezi zákazníky totiž vzbudily brožury EAS značný zájem a sami si pro ně k hosteskám přicházeli, což vyprovokovalo reakci ochranky. Ta se velmi ostrým způsobem snažila vytlačit tým hostesek z okolí tržiště a neváhala dokonce přivolat místní policii. Ta samozřejmě neshledala v činnosti hostesek nic protizákonného.

Ačkoliv patří nizozemský trh s automobily k nejvyspělejším v Evropě, nelze to rozhodně tvrdit o úrovni jednání některých společností na něm působících. Negativní reakce konkurence, zaskočené razantním vstupem EAS na nizozemský trh, jsou však naprosto převáženy pozitivním ohlasem od zákazníků.

tisk info

Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.

--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1400 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose