www.car.cz
 

První letošní testy Matějovského s vozem BMW 1 challenge
     26.2.2007 10:59 - tisková zpráva


"V polovině února se testuje v českých podmínkách málokdy a já jsem rád, že se nám to podařilo. Letošní zima je opravdu zvláštní a i když mírně pršelo, bylo možné plně využít okruh v Mostě, jako kdyby to bylo někdy v půli dubna a ne v únoru.", pochvaloval si první letošní testy se soutěžním vozem BMW130i jezdec Michal Matějovský, který ve čtvrtek v Mostě za vlhkého a chladného počasí (teplota kolem 5 st. Celsia) letos poprvé testoval.

"Na vozidlech došlo během zimní přestávky ke změnám zadní nápravy. Testovalo se proto hlavně nastavení podvozku. S výsledky jsem spokojen, zdá se, že změna je k lepšímu.", dodal ještě mladý Matějovský.

Pořadatelé avizují pro letošní rok desetidílný seriál závodů a jeden závěrečný volný vložený závod, který se pojede v říjnu 2007 v rámci podniku EPILOG 2007. Není bez zajímavosti, že dva závody z deseti se pojedou na zahraničních okruzích - jeden na Slovensku a jeden v Německu v Oscherslebenu.

V programu je také jeden volný závod na německém Nürburgringu. Seriál bude zahájen v závěru dubna na okruhu v Brně (Jarní cena Brna, 28.-29.4.2007).

 

www.csms.cz


 
 
Fotogalerie:   BRT Audi A4 DTM - představení nového vozu od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose