www.car.cz
 

AUDI A4 DTM poprvé zavrčí na okruhu v Mostě
     12.3.2007 08:24 - Pavel Jelínek


Jak již jsme před několika dny informovali a jak se můžete přesvědčit i třeba v naší fotogalerii, Bohemia Racing Team nasazuje do letošního ročníku Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích novou techniku.

A to přímo AUDI A4 v provedení DTM, modelový ročník 2004, které zcela jistě
oživí závody republikového šampionátu. A situace na čele závodů D4 jistě nebude již tak jasná, jako tomu  dosud v uplynulých letech kralování  vozu (-ů)  Mercedes Benz DTM....

Uprostřed tohoto týdne se pak koná novinářský den na Autodromu Most, kde bude  vůz představen  médiím a také poprvé na ostro zavrčí. Přítomni  tomu pak budou také někteří další  zkušení jezdci, nejen hobby jezdec Milan Maděryč, který především s ním bude závodit, avizována je například účast Jana Kopeckého, ale i dalších.

Vůz Audi DTM  a jeho nedávný slavnostní křest bude mimo jiné krátce představen i v  (pravděpodobně) příštím pořadu MotorTip ( viz více k pořadu po zadání slova motortip !!)



Více : BOHEMIA RACING TEAM a.s.
http://www.brt.cz


 
 
Fotogalerie:   BRT Audi A4 DTM - představení nového vozu od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose