www.car.cz
 

Objev Richard Vodička vrchy kvůli zdravotním problémům nepojede
     13.3.2007 21:40 - tisková zpráva


Richard Vodička se letos vrchů nezúčastní, vůz je nabízen k pronájmu

Richard Vodička, loňský objev vrchařského Mistrovství České republiky a druhý muž domácí skupiny N, se bohužel v letošní sezóně automobilovým závodům věnovat nebude. Před nedávnem jsme vás informovali o prodloužení spolupráce s tímto jezdcem, ale původní plány o účastni v Mistrovství Evropy přerušily vážné zdravotní potíže našeho bruntálského pilota a kamaráda.

"Jestli to Richardův zdravotní stav dovolí, bude s námi testovat a příští rok se za volant jistě rád vrátí, bude-li to jen trošku možné," říká Vašek Janík, stájový kolega. "Richardova neúčast je významné oslabení našeho teamu. Spolupráce s Ríšou byla během loňské sezóny perfektní a jsem rád, že teamový vůz měl tak silného pilota. Doufám, že se na závodní trati ještě potkáme v overalech," dodává Vašek.

Po vzájemné dohodě s Richardem, který má majoritní právo startu s tímto vozem BMW ve skupině N a hlavním sponzorem našeho teamu, společností NUTREND D.S.,  je v současné době špičkové modré BMW M3 skupiny N šternberské stáje Janík motorsport k dispozici případným solidním zájemcům o pronájem.

Nabízíme kompletní pronájem na závody MČR i Mistrovství Evropy. V případě zájmu kontaktuje Václava Janíka - telefon 60833139 či e-mail vaclav@janik-motorsport.com.

Vašek dodává:"Je to velká škoda, Ríšovi za celý náš team přeji brzké uzdravení."

Mira Frýdecký


 
 
Fotogalerie:   Novinky pro rally a okruhy v Ženevě fotili Pavel a Tonda Malí

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose