www.car.cz
 

Frankie : Přípravy na závodní sezónu 2007 vrcholí testováním ve Francii
     12.3.2007 18:08 - tisková zpráva


V současné chvíli je nový truck hotov a odjíždí na testovací dráhu Renault
 
Trucks do La Valbonne ve Francii kde se bude zkoušet od 28.02. do 02.03.07. Poté se team přesouvá do Nogara, taktéž ve Francii, kde budou pokračovat další testy přímo na závodním okruhu. Zde bude možné doladit přesná nastavení vozu a ihned porovnávat časy z předešlé sezóny.

Příprava trucku probíhala na mateřské dílně v Jablonci nad Nisou. Již v Listopadu loňského roku se truck testoval v Nogaru ve Francii a poté se během zimních měsíců prováděli drobné úpravy pro doladění podvozku a dalších částí trucku dle řádů FIA.

Tento rok se pojede s novým motorem DXI 13. Během února probíhaly testy na brzdové stolici za spolupráce s techniky Renault Trucks. Během testování v La Valbonne, proběhne optimální naladění parametrů motoru pro maximálně nejlepší výkon a spolehlivost. Team má v současné době 12 lidí, ale řady se budou rozšiřovat.

Jak dopadnou testy ve Francii vás budeme v dalším článku informovat.
 
 

 
 
Fotogalerie:   Fabia S2000 - premiéra v Ženevě 2007, foto Zd. Strnad

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose