www.car.cz
 

První pojišťovna v tuzemsku nabízí pojištění řidičského průkazu !!
     18.3.2007 09:57 - Pavel Jelínek


Jistě velmi zajímavou novinkou v našem pojišťovnictví je možnost „pojištění řidičského průkazu”, která se od března objevila v nabídce jisté, zatím první pojišťovny, působící na českém trhu.

V zahraničí se pak údajně jedná o celkem běžný pojistný produkt. Pojištění sice nevrací řidičské průkazy, ani nevydává nové, ale  po odebrání  řidičáku pojišťovna hradí veškeré náklady na náhradní dopravu po dobu platnosti zákazu řízení. Limit plnění je údajně 30 000 Kč měsíčně, což jejistě částka poměrně slušná a snad i dostačující.

Podobnou nabídku údajně připravují i další tuzemské pojišťovny a tak lze očekávat, že se rozsah krytí tohoto pojištění zvýší a bude pokrývat většinu rizik, což současná  nabídka nenabízí.

Podmínkou je mít řidičák alespoň dva roky a na kontě maximálně pět trestných bodů. Roční sazba pojistného se pak pohybuje od 2 500 do 10 000 Kč. Ta první vlašťovka na našem trhu se jmenuje :  Carlife PMP.


 
 
Fotogalerie:   Zajímavosti ze Ženevy od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose