www.car.cz
 

Transporter: Klimatizace a elektrické výbavy s úsporou mnoha desítek tisíc
     19.3.2007 10:47 - tisková zpráva


Praha, 19. března 2007 – Klimatizace za 10 000 Kč a k tomu paket komfortních elektrických výbav za pouhou jednu korunu? Přesně s takovou nabídkou právě přichází dovozce užitkových vozů Volkswagen, jednička na českém trhu. Zákazníci, kteří akční nabídku pro modely Transporter využijí, ušetří až 61 000 Kč bez DPH!

 

Užitkové vozy Volkswagen Transporter patří k nejpopulárnějším automobilům své kategorie, což je zásluha především jejich vyspělých technologií, hospodárnosti, flexibility a spolehlivosti. Všechny tyto ceněné vlastnosti nyní umocňuje nabídka velmi atraktivních akčních paketů, které platí až do 31. července 2007 pro všechny verze modelu Transporter (kromě Shuttle). Rozdíl v nabídkách je v druzích klimatizace a celkovém zvýhodnění.

 

Nabídka č. 1: Úspora více než 45 000 Kč

První nabídka pro skříňovou verzi, kombi, kombi-speciál a podvozek s jednoduchou kabinou i dvojkabinou obsahuje klimatizaci s mechanickou regulací, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a multifunkční ukazatel/palubní počítač. Její součástí je i paket Elektrika I., který zahrnuje vnější zrcátka elektricky nastavitelná a vyhřívaná a elektrické stahování oken. Hodnota výbavy činí 55 196 Kč bez DPH a zákazník ji může získat jen za 10 001 Kč bez DPH.

 

Nabídka č. 2: Úspora více než 51 000 Kč

Nabídka č. 2 pro skříňovou verzi, kombi, kombi-speciál a podvozek s dvojkabinou obsahuje klimatizaci s mechanickou regulací v kabině řidiče a 2. výměník topení v prostoru pro cestující, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a multifunkční ukazatel/palubní počítač. Nabídka zahrnuje paket Elektrika I. (vnější zrcátka elektricky nastavitelná a vyhřívaná a elektrické stahování oken). Hodnota výbavy činí 61 453 Kč bez DPH a zákazník ji může získat jen za 10 001 Kč bez DPH.

 

Nabídka č. 3: Výhoda více než 61 000 Kč

Třetí nabídka určená pro kombi a kombi-speciál obsahuje klimatizaci s mechanickou regulací v kabině řidiče a v prostoru pro cestující a 2. výměník topení, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, multifunkční ukazatel/palubní počítač a paket Elektrika I. (vnější zrcátka elektricky nastavitelná a vyhřívaná a elektrické stahování oken). Výbavu v hodnotě 71 198 Kč bez DPH zákazník může získát jen za 10 001 Kč bez DPH.

 

 

Import VOLKSWAGEN Group

AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz


 
 
Fotogalerie:   Fabia S2000 - premiéra v Ženevě 2007, foto Zd. Strnad

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose