www.car.cz
 

Toyota AURIS Space koncept
     21.3.2007 19:24 - tisková zpráva


Nový koncept od Toyoty, Auris Space byl navržen zevnitř ven. Maximálně využívá vnitřní prostor, příspívá tím k pohodlí všech cestujících a zároveň slibuje fantastickou jízdu. Designéři Toyoty tak dále rozšiřují směr „Vibrant Clarity“ – energetický design budoucnosti, který však zachovává čistotu a smysl, pro který byl stvořen. .

Dle slov Wahei Hirai, vedoucího designérského centra Toyota je Auris Space konceptem vysokého a prostorného vozu. Horní linie oken, krátké převisy a dopředu orientovaná architektura kabiny podtrhují vynikající dynamiku a agilitu automobilu. Používáme pro to výraz – perfektní nevyváženost.

Řidič i spolujezdci se díky designu a vysoké kvalitě interiéru s vozem velmi rychle sžijí. Inovativní střední část přístrojové desky je velmi elegantní a zároveň i praktická díky vyšší poloze řadící páky a ostatních ovládacích prvků. Volný prostor pod vyvýšenou konzolou zaručuje pocit vzdušnosti pro řidiče a spolujezdce vpředu.

Panoramatická skleněná střecha, zcela rovná podlaha mezi předními a zadními sedadly a velká prosklená plocha jsou symbolem konceptu zevnitř ven a podílí se na neuvěřitelném vnitřním prostoru a světlosti celého interiéru.

Dynamický exteriér je další silnou stránkou konceptu Auris Space. Mohutná svisle orientovaná přední část navozuje dojem ušlechtilosti, zatímco široká stavba karoserie a velmi krátké převisy spolu s 19 palcovými koly z lehkých slitin lákají ke svezení. Dynamický design dotváří zadní sdružená světla a mohutný zadní nárazník s integrovanými koncovkami výfuku.

Vrcholem konceptu Auris Space je pozoruhodný zlatý metalický lak a zlaté obložení interiéru, které dělají čest jménu Auris (Aurum je latinský výraz pro zlato) a zároveň přináší nadčasovou přitažlivost, která zaútočí na emoce v oblasti komfortu, ušlechtilosti a sofistikovanosti. Toyota vytvořením Aurisu vyjadřuje posun v myšlení zákazníků nižší střední třídy a zároveň optimismus jako jeden ze základních prvků značky Toyota.

Auris ztělesňuje cestu vpřed pro značku Toyota.


Toyota


 
 
Fotogalerie:   A1 GP na Lausitzringu 2005 a Enge, archiv BPA

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose