www.car.cz
 

Testy octavií i Dolákova tahače MAN na mosteckém okruhu
     22.3.2007 14:18 - tisková zpráva


Ve čtvrtek se na mosteckém okruhu mezi testujícími kamiony objevily také tři modré octavie společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s., se kterými se na první závody připravovali Laura Hájková, Ctirad Hájek a Michal Matějovský. Michal byl s nastavením vozu velmi spokojen, čemuž odpovídaly i zajížděné časy, které se většinou pohybovaly pod 1´55´´ (staré pneu). Velmi dobrých výsledků dosahovala s druhou octavií i Laura Hájková. Ta se zlepšovala kolo od kola a testovacích jízd si opravdu užívala.

Další ostré testy před prvním závodem Evropského poháru tahačů v Barceloně (31.3. - 1.4.) absolvoval také Michal Dolák (CarDo Racing Team, www.cardo-racing.com).

Dolák nejprve zajel několik testovacích kol a pak využil přítomnosti zkušeného truckového závodníka Markuse Bösigera a několik kol s ním absolvoval jako spolujezdec.

"Spolu s mechaniky ladíme auto tak, aby bylo do prvních závodů konkurence schopné. Postupně tak sbírám zkušenosti, např. těch několik dnešních jízd s Markusem bylo velmi cenných. Testování a zkoušky jsou jedna věc, vše se ale ukáže až během prvních závodů, na které se už velmi těším.", řekl po skončení testů mladý český jezdec.

 

www.csms.cz

www.cardo-racing.com


 
 
Fotogalerie:   Czech Republic A1 Team při A1GP v Brně od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose