www.car.cz
 

Cais na valašce s nejlepším výsledkem v dosavadní kariéře
     tisková zpráva


Naším letošním druhým startem byla Rallye Matador Tatry - Valašská Rallye. Soutěž se skládala ze dvou sekcí - první, sobotní, se odehrávala na Vsetínsku a druhá nás v neděli zavedla na rychlé tratě v okolí města Půchova.

Velmi jsme se těšili zvláště na RZ 1, která vedla krásnými, technickými pasážemi v okolí Trojáku a Rajnochovic. Bohužel první dva průjezdy touto RZ byly zrušeny. Závodit jsme tedy začali až na RZ 2 a především na RZ 3, kterou byla obávaná Bystřička. Příjemné pro nás byly vyrovnané časy, které jsme od začátku zajížděli. To je pro tak náročnou soutěž velmi důležité. V cíli prví etapy jsme tak byli na 4. místě ve skupině produkčních vozů.

V neděli na první ranní RZ pršelo a nám se tady podařil „ husarský kousek“ v podobě třetího času absolutně. V polovině sobotní etapy ztratil po chybě polák Solowow 12 sekund. Tuto nabídnutou šanci jsme využili a do konce závodu jsme ho již před sebe nepustili.
Výsledné druhé místo je pro nás zatím nejlepším výsledkem v dosavadní kariéře.

Závěrem bych chtěl poděkovat jezdcům panu Arazimovi, Karlu Trojanovi a Petru Poulíkovi, kteří nám poradili při závažném technickém problému během soutěže. Moc si vážím jejich pomoci a zejména toho, že s takovými jezdci můžeme soutěžit.

Cais Motorsport
tisk info
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose