www.car.cz
 

Jedenáctý SUNOCO DŘEVÍČ CUP se vydařil
     26.3.2007 16:49 - Pavel Jelínek


O posledním březnovém víkendu pořádal Sunoco Racing Team již jedenácté Setkání  mistrů na motokárách nazvané SUNOCO DŘEVÍČ CUP. Jelo se na speciální víceúrovňové, 710 metrů dlouhé kryté dráze na východě Čech -  v Hronově - Velkém Dřevíči.

Tato dráha s třinácti klopenými zatáčkami, tobogánem, přemostěním a  uzoučkým tunelem patří mezi světové rarity a tříčlenná družstva byla složena nejen z licencovaných závodníků, ale  také z  motoristických novinářů a VIP hostů. Závodníky zastupovali zejména  autokrosový mistr Evropy Petr Bartoš, Tomáš Kotek, Petr Bílek, Bohumil Čáp a další -  převážně offroadoví jezdci, ale i třeba mladičká autokrosová závodnice Petra Kramářová. A právě výše uvedení v Dřevíči patřili i mezi nejrychlejší, i když  o  vítěze  při této vydařené akci ani nešlo.

Součástí závodu byl štafetový závod družstev  a také rychlostní závod jednotlivců. V něm byl  suverénem Tomáš Kotek. Před závěrem půlhodinové jízdy ale došlo k poruše jeho motokáry, takže musel stroj  vyměnit a  do  cíle nakonec  dojel jen s minimálním náskokem se soupeři těsně v zádech.

Pěkné ceny ale čekaly  úplně  všechny účastníky, kteří se nyní již připravují na  závody v autokrosu, rallyecrossu, či třeba trucktrialu.

Video z akce najdete zde

 

NEBO přímo zde: http://www.youtube.com/watch?v=9hgTYTLjcH8


 
 
Fotogalerie:   Dřevíč Cup 2007

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose