www.car.cz
 

Vršecký přiletěl na úvodní podnik EP do Barcelony
     29.3.2007 19:04 - tisková zpráva


V očekávání příjezdu Davida Vršeckého a trojice inženýrů ve složení Mario Kress, Robin Dolejš a Slávek Půr na okruh Catalunya byli dnes po obědě mechanici týmu Buggyra International Racing Systém.
 
„Mám informace o tom, že všichni přistáli v Barceloně. Včera jsme dělali celý den na stavbě nového hlavního stanu, pod kterým jsou ukryty oba závodní speciály. Vzhledem k tomu, že se práce poněkud protáhla jsou před námi ještě drobné dodělávky,“ prozradil manažer Standa Dvořák.
 
Není ovšem kam spěchat, v pátek je totiž na pořadu dne pouze administrativní a technická přejímka speciálů. První volné tréninky přijdou na řadu v sobotu ráno.

Z největších favoritů na zisk mistrovského titulu dorazil na okruh Catalunya nejdříve právě David Vršecký. Příjezd Albaceteho, Allgauera, Koerbera (všichni MAN) je plánován na zítřek. V pátek by se měli v dějišti konání úvodního podniku šampionátu objevit rovněž Bosiger (Buggyra) a Hahn (Mercedes).
 
Poslední jmenovaný bude podle všeho jako jediný hájit v bojích o mety nejvyšší barvy Mercedesu. Tým Euroline, za který loni startovala dvojice Niko Pulič a především pak Markus Oestreich totiž ve startovní listině chybí.
 
„Trochu mě to překvapilo. Markuse Oestreicha jsem totiž považoval vedle Antonia a Gerda za největšího favorita šampionátu,“ řekl v první reakci na neúčast německého truckera David Vršecký. Na druhé straně ve srovnání s loňskem přibyl Egon Allgauer. Počet šesti adeptů na zisk titulu tedy zůstal nezměněn.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   FIA GT Zhuhai (c) DPPI /FIA GT

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose