www.car.cz
 

Pravda o třetím sedadle v autě u Barvíka - premiéra asi v Hustopečích !!!?
     30.3.2007 17:30 - Pavel Jelínek


Tak se nám pomalinku, ale jistě začíná skládat z nahodile pohozených (kým asi) a posléze najitých informací asi největší “bomba” začínající letošní motoristické sezóny.

Na základě dalších nově zjištěných informací a indicií jsme proto znovu oslovili brněnského právníka Pepu Bartončíka a položili mu další otázky ke kauze “Pravda o třetím sedadle”. Také jsme požádali o stanovisko jednoho z organizátorů Rally Hustopeče jistého pana R. K (viz. komentář). Po velmi dlouhém a skličujícím pátrání se nám nakonec podařilo zjistit, že R. K. není nikdo jiný než Rudolf Kouřil (ředitel soutěže Rally Hustopeče).

Na zveřejněných fotkách je údajně vyfocen jen prototyp (testovací verze) třetího sedáku, ostrá verze sedáku bude až ve vaší nové EVO IX, jak tedy probíhá testování, jsou nějaké zásadní problémy?


Jelikož jde o řešení vymyšlené mnou, tak samozřejmě žádné problémy nejsou a ani být nemohou. Drobné potíže činilo nastavení interkomu, neboť při zapojení třetího účastníka do rozhovoru během jízdy jsem slyšel já Petru, Petra mě a Vladimír nikoho. Technické závada se sice nepodařila vyřešit, nicméně Vladimír bez diktátu zajížděl až o 80 % lepší časy, což při nárustu váhy vozidla způsobené třetím spolujezdcem je výsledek, který nás posouvá vysoce nad absolutní špičku nejen u nás v republice a v rallye, ale i v cizině a ve všech motoristických disciplínách F1 nevyjímaje. Opět se potvrzuje pravidlo, že pravý závodník potřebuje ke své práci klid a ne, aby mu do toho někdo pořád kecal.


Znáš to, u nás se nic neutají, můžeš nám proto potvrdit, nebo vyvrátit informaci - “Že se 01.04.2007 uskuteční v Praze v Sazka Aréně za účasti Mirka Topolánka (asi jediný premiér s motoristickou licencí) slavnostní představení nové třísedadlové EVO IX?

Tato informace je zcela pravdivá, snad jen drobnost, nebude to v Praze v Sazka aréně, ale ve Zlíně v Anvel Aréně, nebude přítomen Mirek Topolánek, ale Petr toPola a protože EVO IX nebude ještě zcela připravená, budeme slavnostně představovat pouze třetí sedadlo.

............

Celý článek a fotky u kolegů  ZDE

:-)))


 
 
Fotogalerie:   Rally Vysočina 2007, foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose