www.car.cz
 

Chevrolet představí ve třídě minivozů tři inovativní koncepty
     2.4.2007 22:19 - tisková zpráva


·        Premiéra na autosalonu v New Yorku

 

 

General Motors, resp. Chevrolet představí na Mezinárodním autosalonu v New Yorku (který otevře své brány ve středu 4. dubna) trojici originálních „globálních“ studií malých vozů. Jednou z nich je koncept Chevrolet Trax, který má zacíleno především na mladé zákazníky žijící v městských aglomeracích. Všechny tři studie působí velmi vitálně, doslova vyzařují dynamiku – a všechny také slibují výborné užitné parametry a nízké provozní náklady.

 

Trojice konceptů vznikla v designerském studiu GM v jihokorejském Incheonu, což je jedno ze sítě 11 globálních designerských studií GM rozmístěných po celém světě. Prototypy, sdílející globální architekturu minivozů GM, demonstrují kreativitu, flexibilitu a inovativní myšlení týmu GM pracujícího v asijsko-pacifickém regionu.

 

„Naše koncepty dokládají výhody a silné stránky celosvětově propojené sítě designerských studií koncernu GM i schopnosti týmu globálního produktového plánování, který nám poskytuje velmi přesné informace o tom, co vyžadují trhy jednotlivých regionů světa i jak se bude tamní poptávka vyvíjet do budoucnosti,“ říká Ed Welburn, vicepresident GM odpovědný za globální design.

 

Čtyřdveřový Chevrolet Trax je poháněný zážehovým motorem o objemu 1.0 l.  Horní partie karoserie jsou vyvedeny v zářivě oranžovém laku, dolní část je v tmavším matně oranžovém odstínu. Toto barevné provedení umocňuje image malého Chevroletu jako plnohodnotného výkonného a všestranného vozu.

 

Chevrolet prodal v roce 2006 v Evropě rekordních 340 000 vozů a zajistil si tak tržní podíl 1,6 procenta. Také začátek roku 2007 se pro Chevrolet Europe vyvíjí velmi dobře – prodeje za první čtvrtletí jsou ve srovnání se stejným obdobím roku 2006 vyšší o 25 procent, což představuje asi 94 000 prodaných vozů

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Vysočina - Okříšky 2007, foto Jiří Rohlena

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose