www.car.cz
 

Studie Chevrolet Beat - pro běžný život a každodenní využívání
     5.4.2007 19:38 - tisková zpráva


Běžný život a každodenní využívání – to byla inspirace pro Injo Kima, který vedl tým, jež v designerském centru GM v jihokorejskoém Incheionu navrhl studii Chevrolet Beat.

 

„Vždy, když se ráno probudíte, toužíte byť hrdinou dne,“ říká Injo Kim. A jeho názor je, že hrdina všedního dne jezdí v modelu Beat, což je interpretace tuningovaného mikrovozu  automobilky Chevrolet.

 

Chevrolet Beat je 3-dveřový hatchback s pohonem předních kol „oblečený“ do karoserie v zeleném laku Vertigo Green. Exteriér i interiér doslova vyzařují energii a umocňují image vysoce výkonného, perfektně vyladěného malého modelu. Efektní prolisy,  světlomety i velká kola dělají ze studie Beat skutečnou osobnost. 

 

Dramaticky klesající linií od vrcholu zadního spojleru až k dolní části kapoty a protáhlými světlomety z LED diod  tlumočí křivky exteriéru rychlost a dynamiku. Kliky dveří, které jsou součástí B-sloupku karoserie, zvýrazňují stylisticky čistý design. Velká kola rozměru 17“ jsou umístěna až do rohů karoserie, efektní je i zelený lak Vertigo. Na zadním čele jsou umístěná zdvojená vertikálně řešená koncová světla z LED diod. 

 

Mladí zákazníci vyznávají moderní technologie a studie Beat jim je nabízí například ve výsuvném středovém panelu. Ve vysunuté poloze se objeví obrazovka navigačního systému, v zasunuté poslouží jako odkládací prostor. Špičkový audiosystém Alpine obsahuje šest reproduktorů a subwoofer v zavazadlovém prostoru.

 

Chevrolet Beat je poháněný přeplňovaným zážehovým motorem o objemu 1,2 l, který svůj výkon přenáší přes automatickou převodovku.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Jan Kopecký v Portugalsku 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose