www.car.cz
 

Aprílový MOTORTIP – Okříšky, Ženeva atd. Navíc i na UPC a již nyní na internetu !!!
     6.4.2007 12:27 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především v kabelových televizích, ale nyní také na celé Vysočině na TV Prima, ve své první dubnové premiéře přináší opět řadu příspěvků z různých motoristických disciplín.  V těchto dnech pak  vrcholí jednání o  návratu pořadu do sítě UPC, takže by jej mohly vidět další desítky tisíc diváků.

 

Premiéra tohoto pořadu v Brně a na jihu Moravy je tentokrát posunuta z tradičního pátku 6. dubna na úterý 10. dubna v nočních hodinách ( do pondělí 16.dubna) a na TV Vysočina klasicky v sobotu 8. dubna ráno o půl osmé, zatímco v dalších lokalitách v různých krajích republiky se pořad vysílá ve zde obvyklých časech, tedy obvykle několikrát denně.

 

Již nyní je pořad, byť z technických důvodů rozdělený na několik  dílů, k vidění  na internetu a to právě ZDE - http://www.e-auto.cz/main.asp?artid=635 . Jedná  se o archiv, do kterého je možné nahlédnout KDYKOLIV !!

 

K vidění  v něm jsou následující příspěvky:

 

Úvodní podnik ve sprintrallye – Rallye Vysočinu  v Okříškách na Třebíčsku

Karel Abrahám přestoupil v motocyklovém MS  do  třídy 250 a má první bod

Automobilové novinky na prestižním březnovém  autosalonu v Ženevě

Tradiční setkání   hlavně  off roadových jezdců na motokárové dráze v Hronově - Dřevíči (letos včetně  týmu pořadu MotorTip).

Pozvánka na sezónu  trucktrialu 2007, která nabídne i nové, či staronové  lokality.( s několika velmi zajímavými a dramatickými kousky z minulé sezóny)

a také na  dubnovou Agrotec  Iveco rallye Hustopeče

 

„Největší novinkou je návrat MotorTipu do sítě  UPC v Brně, i když na pořad  je vyčleněn pouze 15 minutový prostor týdně. Celá záležitost je ještě v jednání a ještě je otázkou, zda bude na UPC vysílán již tento  díl. Navíc je v jednání také vysílání v celostátní siti UPC,“ doplňuje Pavel Jelínek, šéfredaktor  pořadu.

 

Další již zavedenou letošní novinkou je zahájení vysílání v regionálním vysílání TV Prima v síti TV Vysočina na celé Vysočině a to s vysílacími časy vždy v sobotu a v pondělí ráno !!! Začátky vysílání jsou v 7,30 hodin v sobotu, respektive v 7,20 hodin v případě pondělní reprízy. Kromě celé Českomoravské vrchoviny je toto vysílání vidět také částečně v jižních Čechách na českobudějovicku, táborsku a jindřichohradecku a na jižní Moravě v oblasti třebíčska a znojemska !!

 

A NYNÍ POZOR: Zájemci z řad internetových diváků nyní mají také další možnost pořad vidět a  to kdykoliv se jim zlíbí. Momentálně jsou k dispozici a k vidění všechny letošní díly a to již včetně tohoto nejnovějšího !! Více můžete vidět  právě na této adrese v sekci MotorTip:

http://www.e-auto.cz/main.asp?ArtId=491

 

MotorTip je možné nadále vidět také na internetu na adrese www.tvb1.czsekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu zpravidla v každou lichou hodinu plus půlhodinka ( např. 7,30 – 9,30  - 11,30 hod. atd !!). Ale někdy je zde vysílán zcela jiný pořad….(což se vám v novém archivu pořadu viz předchozí odstavec nemůže stát …)

 

MotorTip je vysílán v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Ale i v dalších TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku. Dále jej šíří severočeská TV Lyra a TV Vysočina. V jednání jsou další lokality. Na viděnou s MotorTipem !!

 

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.tvlyra.cz (TV Lyra)

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!) – metropolitní televize Brněnská jednička – Brno a jih Moravy,

www.upc.cz

                                                                                               

www.motormix.cz , www.car.cz

www.e-auto.cz/motortip

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_duben_01


 
 
Fotogalerie:   Testy vozů WTCC v Brně 4.4.2007 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose