www.car.cz
 

K+K Racing Team zahajuje šestnáctou závodní sezonu
     10.4.2007 19:39 - tisková zpráva


Český motoristický K+K Racing Team čeká nabitá sezona, která skončí až na podzim a plynuje přejde do třetího ročníku vytrvalostního závodu v Dubaji.

 

Do této sezony v barvách týmu opět nastoupí jezdci Petr Kačírek, Marcel Kusín a Matěj Kotrba. Tým zůstává i nadále věrný značce BMW. Se dvěma vozy BMW M3 GTR V8 se K+K Racing Team zúčastní prvního závodu nadcházející sezony českého okruhového šampionátu „Jarní ceny Brna“, a to 29. dubna na Masarykově okruhu.

 

,,Postavili jsme dvě úplně nová auta, která jsou o další vývojový stupeň výš oproti loňským. V současné době se testují a snažíme se aby oba vozy byly v Brně stoprocentně připravené a konkurenceschopné. Ačkoliv při konkurenci, která bude letos v českém šampionátu, to bude proti vozům DTM a GT1 opravdu velmi těžké. Když budeme v Brně v cíli v první desítce, nic nerozbijeme a vše proběhne bez technických problému, bude to úspěch a zároveň možnost se v klidu připravovat na další závod do Mostu,“ říká Petr Kačírek.

 

K+K Racing Team, který se soustředí převážně na mezinárodní mistrovství ČR a mistrovství FIA střední Evropy cestovních vozů, nezahálel ani v zimě. Za závodním kláním se ovšem vydal až na Blízký východ, kde se zúčastnil 24tihodonového závodu v Dubaji a ve své třídě A5 (3.000 - 3.500 cc) skončil na výborném třetím místě.

 

Tým má v kalendáři už 16. závodní sezony celkem sedm závodů v zahraničí (Poznaň, Hungaroring, Cerklje, Piešťany, Grobnik, Salzburgring, Skopje), zbytek klání odjede na českých okruzích v Brně a Mostě. Vrcholem bude závěrečný šestihodinový epilog v říjnu v moravské metropoli.

 

„Celý náš tým udělal během zimní přípravy obrovský kus práce. Pevně věřím, ze budeme diky tomu v letošní sezoně bojovat ve všech závodech, kterých se zúčastníme, o nejvyšší příčky. Ale je nám jasné, že vzhledem k vysoké konkurenci to nebude jednoduché,“ zamýšlí se nad letošními ambicemi Marcel Kusín.

  

 

web: www.kkracingteam.cz

 


 
 
Fotogalerie:   Brněnský drak 2007 od Aloise Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose