www.car.cz
 

V hustopečské rallye si nejlépe vedl Leoš Flídr s Octavii WRC
     22.4.2007 11:08 - Pavel Jelínek


Ve druhé sobotní etapě AGROTEC IVECO Rallye Hustopeče si vedl nejlépe Leoš Flídr s vozem Škoda Octavie WRC, který projel nakonec i vítězně jejím cílem.

Situaci mu trochu ulehčila i porucha na voze Karla Trněného, který byl  v úvodu o něco rychlejší, ale nakonec závod pro tuto technikou závadu nedokončil.

"Ztratil jsem zhruba dvacet sekund hned v první rychlostní zkoušce, když jsem vyjel v plné rychlosti mimo trať. Ale ihned jsme mohli pokračovat  dál a došlo pouze k časové ztrátě. Druhou polovinu soutěže jsem už mohl jet v naprosté pohodě a spíše jsem už jen bojoval s časem. Tratě  byly perfektní a sedly mi. Soutěž se mi moc líbila," poznamenal v cíli mimochodem Leoš Flídr, který vyhrál všechny zbývající  erzety, s vyjímkou  první, kde jezdil po poli.

Absolutně druhý skončil Jan Kopecký opět s vozem Škoda Fabia Kit Car, který byl  o dvě a půl minuty pomalejší než vítěz. Tento bojoval především s Vladimírem Barvíkem a jeho novou EVO devítkou a nakonec jej porazil pouze o desetinu sekundy. ( !!!)

Barvík by  světovými starty ostříleného i porazil, nebýt  ovšem ztráty, kterou  si zavinil výletem mimo trať,  při němž sestřelil plot. Akci se podařilo natočit štábá televizního pořadu MotorTip, kde bude samozřejmě k vidění, ale záběry se objeví také na obrazovkách  ČT v pořadu připravovaném Mediasportem !!

A ještě pozor, pozor : Podle neoficiálních informací se nepojede další podnik  šampionátu, tedy Labská rallye !!

Seriál tedy bude pokračovat až začátkem srpna v Pelhřimově.

Výsledky:
1. Flídr, Ehl (Škoda Octavia WRC) 1:11:56,3, 2. Kopecký, Schovánek (Škoda Fabia Kit Car) -2:31,1, 3. Barvík, Minářová -2:31,2, 4. Semerád, Ceplecha -2:54,3, 5. Volf, Rajnoha (všichni Mitsubishi Lancer EVO IX) -3:14,6, 6. Peták, Joska (Renault Clio) -3:27,2

První foto z AIR 2007 zde:
http://car.automedia.cz/default.asp?exe=5&id=21&pl=1932
http://car.automedia.cz/default.asp?exe=5&id=21&pl=1931
http://car.automedia.cz/default.asp?exe=5&id=21&pl=1929


 
 
Fotogalerie:   III. Agrotec Iveco Rally 2007, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose