www.car.cz
 

Kájové ze Šrámkova FGR 07 teamu mají za sebou šest testovacích dnů
     25.4.2007 00:14 - tisková zpráva


     FGR 07 Team absolvoval několik dní mohutného testování na mosteckém Automotodromu. Cílem těchto testů bylo nejen prověření obou mladičkých jezdců, ale i strojů a mechaniků. Testování probíhalo v několikadenních intervalech od konce března prakticky až do konce minulého týdne.

     V šesti testovacích dnech tak oba jezdci najeli přes šestnáct stovek testovacích kilometrů za počasí, které prověřování techniky opravdu přálo.

     Během těchto kilometrů se oba Kájové seznamovali se stroji a snažili se po zimě nabrat závodní rytmus a trochu těch pro ně nezbytných zkušeností.

     Stroje v průběhu testů prodělaly díky nasbíraným informacím i pár  zásadních technických úprav, které jak věříme budou přínosem pro nadcházející poslední dubnový víkend, kdy se bude na okruhu Hungaroring nedaleko maďarské Budapešti konat první ze závodů Alpe Adria Cupu. V rámci tohoto závody nabitého víkendu se uskuteční i Mistrovství České Republiky.

     Jako jednu z novinek připravil tým FGR 07 pro tento první letošní motocyklový svátek lehkou změnu designu a barevné rozlišení obou jezdců.

PR


 
 
Fotogalerie:   Stáj PRC pro sezónu 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose