www.car.cz
 

Jarní cena Brna dětem
     27.4.2007 13:07 - tisková zpráva


Na první závody sezóny 2007 se těší po podivné zimě nejen závodníci, ale díky vedení Automotodromu Brno i školáci z Brna a okolí. Automotodrom Brno připravil mimo kvalitních závodů různých kategorií a tříd i bohatý doprovodný program určený právě dětem.

Kromě mnoha soutěží v různých dovednostech a atrakcích se mohou děti seznámit a osobně poznat všechny přítomné jezdce a závodní speciály. Mezi největší zážitek bude zcela určitě patřit akce, kterou připravuje Automotodrom Brno s firmou RSI, která provozuje seriál závodů BMW 1 Challenge.

Tato akce je připravována pro základní a střední školy SŠ, ZŠ a MŠ pro zrakově postižené z ulice Kamenomlýnská 2, v Brně. V závodním voze BMW 1-130i bude zkušenými jezdci svezeno 10 zcela nevidomých školáků.

Zvuk závodního vozu a vlastní zážitek z jízdy po závodním okruhu bude pro tyto postižené děti zcela určitě nezapomenutelný.


Realizační tým BMW 1 Challenge ve spolupráci s Automotodromem Brno


 
 
Fotogalerie:   Stáj PRC pro sezónu 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose