www.car.cz
 

Na Rechbergu čtvrtý Krámský, Losman vyhrál SP
     1.5.2007 09:34 - Vladimír Rožánek


Obě dvě jízdy, které se v Rechbergu jely, opanoval vloni těžce pochroumaný Ander Vilarino ze Španělska s formulí Reynard F3000 Mugen. Druhému Bormolinimu na Reynardu 95 F3000 nadělil v součtu přes 6 sekund. V celkovém pořadí si pak pro bronz dojel Maďar Laszlo Szasz na dalším stroji F3000.

Štěstí se usmálo i na Jilemnického Ing. Otakara Krámského, když se svým Reynardem K-07 získal čtvrté místo. Za svými zády tak nechal i Napioneho a Waldyho s Nevěřilem, tomu tak vrátil porážku z domácího šampionátu. Velmi pěkné osmé místo odvezl z Rakouska Milan Svoboda, když s Dallarou STV 2000 dokázal porazit i F3000 Cinelliho, Stankoviče a Manginiho.

Prototypům skupiny CN vládl Němec Weidinger na Oselle P20S BMW, před druhým Öppingerem a Španělem Andersem Vilarinem s Normou M20.

Upraveným vozům skupiny A kraloval Ital Bicciato s Lancerem, druhé místo na stupních vítězů patří A. Hilgerovi s BMW E36 a třetí místo odvezl z Rechbergu, nám dobře známí pilot Nico Pulič, který letos vyměnil trucky za kopce.

Takzvaným ,,Enkům,, dominoval Slovák Jureňa, před mladým Jakešem, který začíná v Evropě ukazovat růžky. Třetí byl další Slovák Strnad. Všichni tři jeli na různých evolucích vozu Mitsubishi Lancer.

Skupina SP patřila plně Davidu Losmanovi, který se svým Peugeotem 306 SP z CarDo Racing Teamu dojel zaslouženě pro plné body. Do výfuku mu koukala nejen Jermanová, ale také třetí Los. Z Losmanovi největší konkurence nedojeli Vojáček s Jermanem. Celkem byli Češi v Evropě hodně vidět a dali dobrou vizitku na úvod sezóny.

Výsledky z Rechbergu (celkově):


Ander Vilarino (E) Reynard F3000 Mugen

Fausto Bormolini (I) Reynard 95 D F3000

Laszlo Szasz (H) Reynard F3000 Zytek

Ing. Otakar Krámský (CZ) Reynard K-07

Renzo Napione (I) Nippon Reynard F3000


Text: Vláďa Rožánek

Foto: Antonín Malý


 
 
Fotogalerie:   Brněnská předzvěst GéTéček od V.Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose