www.car.cz
 

SEAT postupuje vpřed podle stanoveného plánu
     4.5.2007 11:31 - tisková zpráva


FINANČNÍ VÝSLEDKY ZA PRVNÍ ČTVRTLETÍ ROKU 2007

Během prvního čtvrtletí roku 2007 vzrostl počet registrací značky SEAT na 108 160 vozidel, což představuje jednoprocentní zvýšení ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. Nárůst odráží pozitivní vývoj trhu ve střední a východní Evropě.

Konsolidovaný příjem společnosti SEAT v prvním čtvrtletí roku 2007 dosáhl
1,486 miliardy euro, stejně jako loni.

Díky optimalizaci zisku, prodejním maržím a dobrému startu nového modelu Altea XL se konsolidovaný operativní výsledek zlepšil na konci března 2007 o 21 milionů euro, což pozitivně ovlivnilo snížení ztráty společnosti v prvním čtvrtletí na na 11 mil. euro (podle Mezinárodních standardů finančního účetnictví)..

Tyto finanční výsledky se shodují s nastaveným akčním plánem „Plan de Mejora“, který společnost SEAT představila na únorové prezentaci Výroční zprávy.

Světový šampionát cestovních vozů WTCC je po seriálu F1 a rallyovém mistrovství WRC nejdůležitější motoristickou sportovní disciplínou. V jeho letošním ročníku si tým SEAT Sport se speciálně upravenými vozy SEAT León vede velmi dobře a obsazuje přední pozice.

Po závodech v Curitibě je nyní SEAT na druhém místě ve značkách a čtvrtém a pátém místě v pořadí jezdců. Další závod se pojede 5.-6.5. v nizozemském Zandtvoortu.

Více informací o Shakiře najdete na http://www.catch-the-fever.cz/


PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose