www.car.cz
 

Neuvěřitelné : Peugeot 206 WRC je opraven a pojede v Brně
     tisková zpráva


V Brně startují oba Peugeoty OMV Rally Teamu!
 
Ač se to zdá téměř neuvěřitelné, 14 dnů po těžké havárii na Matador Tatry Valašské Rally se na startu druhého sprintu Autotec Rally objeví oba Peugeoty 206 WRC OMV Rally Teamu!
 
„Startujeme se stejným autem jako ve Vsetíně. Po karosářské stránce jsme ho stihli opravit, kompletní agregát a svazky máme půjčené. Nechceme kupovat svazky nové, a tak je sháníme po celé Evropě, což se ovšem nedalo stihnout za 14 dnů,“ upřesnil informaci Tomáš Vojtěch. On i jeho spolujezdec Miroslav Fanta se cítí být zdravotně zcela v pořádku. „Nemám ani žádnou psychickou brzdu. Přesto budeme ze začátku o něco opatrnější, přece jen se situace v týmu trochu zkomplikovala. V každém případě jedeme do Brna závodit,“ uzavřel téma vsetínské havárie Tomáš.
 
Také Štěpánův vůz byl dán do pořádku díky zapůjčenému dílu, tentokrát turbodmychadlu. „Problém s turbem nemáme definitivně vyřešen. Analyzovali jsme celou situaci a nepřišli jsme na žádnou příčinu již dvojího selhání tohoto komponentu. V současné době to řešíme s Peugeot Sportem. Není standardní, aby turbodmychadlo vydrželo jen 200 km. Chci v Brně bojovat o vítězství, ale nemám jistotu, že vše bude fungovat správně,“ vyjádřil své obavy před startem v Brně Štěpán.
 
 
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose