www.car.cz
 

Pořadatelé vydali průvodce (Rally Guide) ke Škoda Rally v Bratislavě
     10.5.2007 11:25 - tisková zpráva


Třetím podnikem šestidílného seriálu TEMPUS RALLY Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally 2007 bude začátkem června Škoda Rally v Bratislavě (2 – 3. června). Organizátoři z Auto Klubu Košice se spolupráci s předsedou organizačního výboru Miroslavem Majláthem vydali Rally průvodce neboli Rally Guide k této soutěži, který je určený pro posádky, soutěžící, doprovodné týmy, novináře a činovníky soutěže.

 

Na šesti stranách podává základní informace o soutěži, která se pojede v hlavním městě Slovenska za necelý měsíc. Najdeme v něm mimo jiné přípustná vozidla, která budou přijata do rally, zařazení soutěže, sportovní program, přihlášky, pojištění, priority, obhlídka tratě, servisní parkoviště, tankování, rychlostní zkoušky, bezpečnostní vozidla, odevzdávání cen a odkaz na ubytování.

 

Trať Škoda Rally měří celkem 369 km a obsahuje ve dvou etapách celkem 12 rychlostních zkoušek na šesti úsecích v celkové délce 102 km. V itineráři rally jsou i divácky atraktivní okruhové rychlostní zkoušky v Bratislavě na Rožňavské ulici v bezprostřední blízkosti centra soutěže u Tempus AWT Bavaria a kolem výstaviště Incheba.  Uzávěrka přihlášek je stanovena na pátek 18. května.

 

Rally průvodce (Rally Guide) si můžete stáhnout na tomto internetovém odkazu http://www.rallye.sk/rallye-ba/?guide. Další informace naleznete na oficiální internetové stránce Škoda Rally Bratislava, kterou najdete na adrese www.rallye.sk. Zároveň zde naleznete i průběžně aktualizovaný seznam přihlášených posádek.

 

 

V Bratislavě 9. května 2007                                                    

             Roman ORDELT

                                                                                                                  tiskový tajemník

                                                                                                              Škoda Rally Bratislava


 
 
Fotogalerie:   Rally Hořovice 2007 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose