www.car.cz
 

Nejlépe v BMW 1 Challenge v Mostě začal opět Lumír Firla jun.
     15.5.2007 06:02 - tisková zpráva


Napínavá podívaná čekala na diváky sobotního závodu BMW 1 Challenge. Všech patnáct jezdců vyrazilo vstříc mosteckému autodromu i přes rozmary počasí. Start a prvních šest kol se odehrálo na suchém povrchu, zbytek závodu provázely kapky deště. 

Vítězství start – cíl předvedl bezchybnou jízdou Lumír Firla jun., jenž druhému v cíli Miroslavu Horňákovi poodjel o necelých deset vteřin. Třetí místo fantasticky vybojoval Jan Daniš, který startoval až ze zadních pozic a v průběhu závodu se proplétal celým startovním polem. 

„Stotřicítka“ opět šlapala jako švýcarské hodinky a tak napínavých situací, předjížděcích manévrů a karambolů bylo mnoho, bylo se na co dívat. Nejlepším nováčkem byl čtvrtý Miroslav Černý v cíli pronásledovaný Marcelem Kusínem.

V třináctém kole chyboval z třetí pozice Filip Albecht, který uvízl v kačírku a zpět na trať se nevyhrabal bez cizí pomoci, za což byl vyloučen.

PR

BMW 1


 
 
Fotogalerie:   Boje Octavia Cupu z Mostu, foto M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose