www.car.cz
 

SEAT Altea XL: nadprůměrný prostor, sportovní charakter i bezpečnost
     18.5.2007 14:56 - tisková zpráva


VÍCE PROSTORU PRO VŠECHNA PŘÁNÍ A POTŘEBY MOTORISTŮ
SEAT Altea XL: nadprůměrný prostor, sportovní charakter a prvotřídní bezpečnost

• Cena již od 499 900 Kč včetně DPH
• Přestavba na N1 zdarma (cena bez DPH již od 420 100 Kč) a bez omezení počtu cestujících
• Operativní leasing od ŠkoFINu již od jednoho vozu
• Významné daňové úspory pro firmy a podnikatele v případě využití operativního leasingu
• Velký prostor pro cestující i zavazadla, vysoký bezpečnostní standard

Nejmladší člen rodiny vozů značky SEAT – velkoprostorová Altea XL - je novou, ideální volbou pro zákazníky, kteří potřebují více místa pro podnikání nebo rodinu, aniž by to bylo na úkor sportovní image a dynamického vzhledu. Její atraktivitu dále zvyšuje nový operativní leasing a možnost přestavby na N1 zdarma a bez omezení počtu cestujících.

Podnikatelský balíček s operativním leasingem od ŠkoFINu
SEAT ve spolupráci se společností ŠkoFIN připravil novou nabídku pro podnikatele. Na modely SEAT Altea XL ve verzi N1 je nyní možné získat operativní leasing již od jednoho vozu. Operativní leasing lze sjednat na dobu od 6 do 48 měsíců u všech prodejců vozů SEAT.

Dále je možné sjednat zůstatkovou hodnotu vozu dle přání zákazníka a následně vůz za tuto hodnotu odkoupit. V tomto případě je možné dosáhnout významných daňových úspor a ještě získat možnost pořídit si kvalitní ojetý vůz. Vozy SEAT Altea XL s přestavbou na N1 zdarma jsou nyní v nabídce již od 420 100 Kč.

Pěkně zabalený prostor
Zavazadlový prostor o celkovém objemu 532 litrů (635 l při posunutých zadních sedadlech) lze rozšířit až na 1604 l při sklopených zadních sedadlech. Cestující ve vyšším voze sedí na předních i zadních sedadlech v přirozenější poloze než ve vozech kombi. Multifunkční zadní sedadla jsou dělená a dají se variabilně sklápět a posouvat.

Typický dynamický design se španělskými geny, prostorná karoserie, velkoryse navržený interiér jsou kombinovány s precizními jízdními vlastnostmi, které neodmyslitelně patří k charakteru značky SEAT.

Bezpečnost bez kompromisů
Ať už se zákazník rozhodne pro základní benzinovou motorizaci 1.6 75 kW/102 k nebo vrcholnou motorizaci 2.0 TDI PD 125 kW/170 k vždy bude mít jistotu, že je o něj a jeho blízké náležitě postaráno. Na palubě všech vozů jsou vedle systémů ABS+TCS připraveny zasáhnout čelní, boční i hlavové airbagy. Odolnost tuhé struktury karoserie a účinnost bezpečnostních systémů potvrdila i organizace Euro NCAP
, která vozu udělila nejvyšší hodnocení za ochranu posádky (5 hvězd), ale také 4 hvězdy za ochranu chodců a stejný verdikt platný pro ochranu dětí ve voze. To vše dělá z Altey XL jeden z nejbezpečnějších vozů na trhu a pro zákazníky a jejich rodiny spolehlivého partnera.

Bohatá výbava pro každého
Altea XL patří ve své třídě k nejvybavenějším vozům. Např. již stupeň výbavy Reference přidává k výše zmíněným bezpečnostním prvkům dlouhý seznam položek bez dalších příplatků: elektricky ovládaná, vyhřívaná a sklopná zpětná zrcátka, elektrické ovládání oken předních a zadních dveří, rádio s CD/MP3 přehrávačem a 6 reproduktory, tempomat, klimatizaci „Climatic“ nebo palubní počítač. To vše umocňuje bohatá nabídka výbavy na přání za mimořádně příznivé ceny.

Přestavba na N1
Inteligentní technické řešení přestavby Altey XL na kategorii N1 umožňuje plné využití všech vlastností variabilního interiéru vozu včetně zachování pětimístné kapacity vozidla. To rozhodně nebývá pravidlem, a zákazník tak není „nucen“ k porušování zákona v podobě následné demontáže příčky z vozidla.

Více informací najdete na www.seat.cz

Světový šampionát cestovních vozů WTCC je spolu se seriálem F1 a rallyovým mistrovstvím WRC nejdůležitější motoristickou sportovní disciplínou. V jeho letošním ročníku si tým SEAT Sport se speciálně upravenými vozy SEAT León vede velmi dobře a pravidelně obsazuje přední pozice.
http://media.seat.com/en/seatsport.html

Více informací o Shakiře najdete na http://www.catch-the-fever.cz/

PR


 
 
Fotogalerie:   D4 nad 2000ccm3 z Mostu © V Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose