www.car.cz
 

Letní pneumatiky Continental v první výbavě pro nejvyšší třídu - DaimlerChrysler
     23.5.2007 00:30 - tisková zpráva


Letní pneumatiky Continental v první výbavě pro nejvyšší třídu vozů automobilky DaimlerChrysler

Hanover, Květen 2007. Výrobce pneumatik Continental se blýskl dalším úspěchem v první vý-bavě luxusních automobilů, když získal kontrakt na obutí všech nových vozů Mercedes-Benz třídy C.

Continental bude na nová auta dodávat letní pneumatiky ContiPremiumContact 2 a ContiSport-Contact 3 ve velikostech 16, 17 a 18 palců. ContiPremiumContact 2 vyniká krátkou brzdnou dráhou, precizním handlingem a nízkým valivým odporem, zatímco ContiSportContact 3 nabízí výbornou schopnost akcelerace a brzdného výkonu, přesné vedení v zatáčkách a na sportovní pneumatiku vysoký komfort jízdy. Continental bude pneumatiky pro Mercedes-Benz vyrábět v Německu, Francii, Portugalsku a České republice.

Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů  podvozků, elek-tronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2006 do-sáhla obratu 14,9 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 87.000 lidí.

Continental je oficiálním partnerem UEFA EURO 2008 TM, které se bude konat v červnu 2008 v Rakousku a ve Švýcarsku, a také poháru UEFA do 21 let, které proběhne v červnu 2007 v Nizozemí.

Další informace najdete na adresách www.ContiSoccerWorld.com , www.contifanworld.com a www.conti-online.com.


Barum Continental spol. s r. o.  
Divize marketing
www.conti-online.cz
www.barum-online.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   ME King of The Europe Drift 20.5. Sosnová

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose