www.car.cz
 

Lákavý program pro veřejnost - AUTOSALON BRNO 2007 se blíží
     23.5.2007 08:49 - tisková zpráva


Desítky automobilů různých značek, nové koncepty a premiéry, ale také bohatý program pro příchozí návštěvníky. To vše je AUTOSALON BRNO 2007. Váháte-li jaký automobil je ten pravý, právě pro Vás jsou připraveny testovacích jízdy s desítkami automobilů a s možností výjezdu z areálu výstaviště. Po celou dobu veletrhu máte možnost vyzkoušet přes 80 testovacích modelů vozů více než desíti různých značek.

 

Můžete být ale přítomni také ojedinělému crash testu, kdy bude za účasti televizních kamer nasimulována dopravní nehoda osobního automobilu řízeného testovacím jezdcem. Crash test se odehraje v sobotu 9. června od 14.00 hodin na volné ploše Z1.

Pro fanoušky autohifi vybavení je poprvé připravena Kvalifikační soutěž instalací autohifi, která se po oba víkendové dny uskuteční na volné ploše před Rotundou pavilonu A.

 

 Soutěž, pořádaná organizací EMMA Czech (European Mobile Media Association), je vypsána ve všech kategoriích Sound Quality, Multimedia a European Sound Pressure Level. V soutěži je očekávána účast stovky soutěžních vozů z pěti zemí. Celé téma je doplněno expozicí Car Hifi a prodejní expozicí Tuning Shop v pavilonu A2.

 

Zaměřeno na ženy

Světovou premiérou letos v Brně je orientace autosalonu na téma „Žena a auto“. Ženy se stále častěji stávají přímým zákazníkem automobilek a tak jsme vyšli vstříc vystavovatelům, kteří chtějí tento trend nejen zachytit, ale také se o této cílové skupině dozvědět mnohem víc.

 

Část programu veletrhu je přímo orientována na specifické požadavky žen-řidiček.  Ženy, které na veletrh přijdou, mohou vyzkoušet své řidičské schopnosti při jízdách zručnosti, které jsou určeny přímo ženám. K dispozici jim budou například vozy Volkswagen Tuareg, Audi A5, Honda SRV, Micra Aktive Luxusy, Škoda Fabia, Colt Cupe Cebriolet a Outlander.

 

Za účasti poradce-instruktora mohou také proniknout do tajů automobilové techniky, která jim do té doby byla nejasná. Prostřednictvím ankety LADYCAR mohou ženy na Autosalonu zvolit automobil, který nejlépe splňuje jejich požadavky a představy.

V rámci doprovodného tématu Žena a auto je připravena také kavárna pro ženy, řada soutěží o hodnotné ceny, vlasové poradenství a další program související s ženou za volantem. Každá žena, která se navíc zaregistruje do 31.5.2007 na webové adrese www.autosalon.cz, obdrží vstupenku na veletrh ZDARMA.

 

Najděte si novou práci

S  rozmachem automobilového průmyslu souvisí také nutnost získávání kvalifikované pracovní síly pro nově vytvářené pracovní pozice. Premiérově bude otázka zaměstnávání v automobilovém průmyslu tématem letošního ročníku Autosalonu Brno, kde se budou moci v rámci projektu AUTOJOB setkat zaměstnavatelé se svými potenciálními zaměstnanci.

 

Kromě samotných pracovních nabídek poskytuje AUTOJOB zájemcům o práci výjimečnou možnost komunikovat přímo se zástupci špičkových firem ve výše zmíněné oblasti. Od soboty 9. do čtvrtka 14. června tak máte jedinečnou šanci navštívit v pavilonu A2 expozice jednotlivých firem nabízejících zaměstnání a domů již odejít s novou pracovní nabídkou. 

 

Mediálním partnerem projektu AUTOJOB je internetový portál SPRACE.CZ

 

 

 


Další informace hledejte na www.autosalon.cz


 
 
Fotogalerie:   Extrem Truck Trial - Mohelnice, foto A. Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose