www.car.cz
 

Zlatá a stříbrná medaile pro Davida Palního při premiéře ve třídě Renault 2.0
     30.5.2007 08:28 - tisková zpráva


O víkendu poprvé představil tým Palmimotorsport  nový vůz formule Renault 2.0 na Mezinárodním mistroství Švýcarska a Rakouska v Mostě. Po odmítnuti možnosti startu ve Švýcarském poháru Renault se tým přihlásil do Mistrovství Rakouska ve třídě Renault 2.0.  (velmi zajímavé mistrovství velmi vhodné i pro české týmy)

 

 V prvním závodě jezdec David Palmi zvítězil a v druhém závodě skončil  druhý po problému se spojkou po startu.

 

Výsledek má pro tým má o to větší váhu ,vzhledem k tomu, že vůz byl dokončen v den odjezdu na závody! ( z důvodu pozdního  dodání počítače) Tzn.bez testování , bez možnosti odzkoušení techniky i řízení vozu. Jezdec prokázal obrovský talent. Zajel vynikající časy i ve srovnání se Švýcarským pohárem byly toho důkazem. Znovu musíme podotknout, že David startoval bez jakékoliv zkušenosti s formulí o vyšším objemu vybavenou sekvencí.,“ podotkl Palmi  senior. V závodě  David Palmi pokořil i řadu  vozů F3 švýcarského a rakouského mistrovství.

 

„V jakých závodech bude tým v této objemové třídě pokračovat, to bude teprve rozhodnuto. Jistě  bude tento vůz bude startovat na závodech v Piešťanech,“ dodal ještě Palmi senior.

 

A ještě jeden poznatek z těchto závodů. Velmi pěkné závody hlavně pro formulové příznivce. Pro informaci : startovaly v nich celkem  tři třídy : formule Lista (20 vozů), formule 3 a Renault (22vozů) a Renault cup  dokonce s 30vozy.

 

„Zároveň bych tímto chtěl poděkovat a vyzdvihnout  pomoc pana Itnera, ředitele mosteckého okruhu,  při jednání a organizování přejímky,“ poděkoval  na závěr manager týmu Palmi  senior.

 

 

 

 

Tisková zpráva týmu Palmimotorsport:


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2007 - D4 - foto Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose