www.car.cz
 

Brankář Petr Čech rozšířil řady klientů Audi Exclusive Limousine Service
     31.5.2007 21:44 - tisková zpráva


Petr Čech rozšířil řady klientů unikátní služby
Audi Exclusive Limousine Service

 

Petr Čech, brankář Chelsea a české reprezentace se stal dalším klientem služby Audi Exclusive Limousine Service. Svoji VIP kartu převzal z rukou manažerky marketingu Audi Barbory Kalousové na tiskové konferenci v restauraci Hergetova Cihelna.

 

Světově uznávaný fotbalový brankář nyní může plně využívat služby Audi Exclusive Limousine Service (AELS). Rozšířil tak řady klientů, kteří mají v rámci této služby k dispozici bílé limuzíny Audi A8 Long s řidičem, který je v kteroukoli denní i noční dobu odveze, kamkoli si přejí. Díky tomu může Petr Čech důkladně otestovat vozy Audi v nejluxusnější výbavě a provedení.

 

O službě Audi Exclusive Limousine Service

 

Audi Exclusive Limousine Service je bezplatný servis na zajištění přepravy VIP osobností po území hlavního města Prahy a jeho přilehlém okolí. Tato služba se nabízí vybrané skupině osobností z řad sportovních, podnikatelských a uměleckých špiček. Každý měsíc se vlastníkem VIP karty stane přibližně 30 nových majitelů. Přepravu osob zajišťuje flotila bílých vozů Audi A8 v provedení Long.

 

Vozy Audi A8 Long jsou ve verzi pro AELS vybaveny mj. high-end audio sound systémem Bang&Olufsen, automatickou čtyřzónovou klimatizací, samozřejmostí jsou vyhřívaná sedadla vpředu i vzadu v kombinaci kůže Valcona a Alcantara, ochranné rolety proti slunci nebo sada speciálních kožených odpočinkových polštářů, která zajistí cestujícím maximální komfort. Nechybí takové luxusní prvky jako provedení stropu a zadní odkládací plochy z Alcantary, či koberečky včetně rohožek s koženým kédrem vpředu i vzadu.

 

Import Volkswagen Group, s. r. o., Divize Audi/Public Relations,

Tiskové informace, ceníky a technická data v elektronické podobě najdete na www.audi.cz

 

PR

 


 
 
Fotogalerie:   MMČR Rallycross Sosnová 27.5.2007 Svoboda Josef

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose