www.car.cz
 

Sparrow racing pojede v Tišnově překvapivě s dvěma vozy Suzuki Ignis
     1.6.2007 21:14 - tisková zpráva


Vcelku překvapivá zpráva přichází dnes ze Sparrow racingu. V nadcházejícím podniku sprinterského šampionátu, kterým je Eurostroj Rally Tišnov, bude startovat Milan Kneifel se stejným vozem jako Jaromír Tarabus v Mezinárodním mistrovství ČR.

S vozem Suzuki Ignis S1600 bude Milan startovat prvně, ale rozhodně se bude chtít prát o přední příčky stejně jako se Škodou Fabií Kit Car.
Jeho kalendář touto výměnou vozu nedozná žádných změn a fanoušci posádky Kneifel – Strnad budou moci i nadále počítat se starty ve všech zbylých sprinterských závodech s Ignisem S1600.

Jedinou změnou bude obsazení vozu. Vedle ostříleného Milana Kneifela neusedne v Tišnově pracovně vytížený Radim Strnad, ale Miroslav Staněk. V dalších závodech bude složení už tak, jak ho všichni známe.
 
Posádka se rozhodla vyzkoušet před blížícím se vrcholem sezony - Barum Rally Zlín vůz Suzuki Ignis z dílen Sparrow racingu a využít tak nabídky otestovat možnosti dalšího špičkového vozu této specifikace.
 
 
Michael Daněk

 
 
Fotogalerie:   Zlínský Autoslalom 2007 - havárie Audi TT - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose