www.car.cz
 

Svitok v Misanu nahradí stále ještě zraněného Ondru Ježka
     4.6.2007 19:51 - tisková zpráva


Gold Fren Team Erinac představí v italském Misanu Tomáše Svitka, který nahradí v závodě Mistrovství Evropy Superstock 600 zraněného Ondru Ježka.

Tomáš Svitok (17), druhý jezdec Gold Fren Teamu Erinac, nahradí v následujícím závodě mistrovstvím Evropy Superstock 600 zraněného Ondru Ježka. Tomáš se na svou premiéru v tomto šampionátu nesmírně těší. Letos se  úspěšně zúčastnil  třech závodů Alpe Adria Championship (Hungaroring, Rijeka, Pannoniaring) a evropského poháru UEM Superstock 600 v italské Vallelunze. Především  zkušenosti z Vallelungy se mu budou hodit na horké italské půdě v Misanu.  Pojede na motocyklu Kawasaki ZX6RR . Pro Tomáše by to rozhodně neměl být  první a poslední start v šampionátu, protože má zažádáno o divokou kartu také pro brněnský závod.

O termínu návratu Ondry Ježka do sedla jeho Kawasaki rozhodne lékařská prohlídka koncem června. Ondra rehabilituje, posiluje, dohání školu  a  těší se na návrat na závodní dráhu.  

 


Petr Štola

Media servis


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2007 - EGTS - foto : Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose