www.car.cz
 

Akce : Roomster do Vaší firmy na dva dny na vyzkoušení zdarma
     5.6.2007 14:49 - tisková zpráva


Vyzkoušejte si zdarma vůz Roomster ve Vaší firmě. Užijte si dva dny plné svobody, velkého vnitřního prostoru a nadčasového designu.


Firemním zákazníkům nabízíme zapůjčení vozu Škoda Roomster na dva dny zdarma! Je to jedinečná příležitost vyzkoušet si v reálném provozu a na vlastní kůži jeho variabilitu, prostornost a další přednosti. S vozem Škoda Roomster se Vám otevírá nový prostor pro podnikání. Přinese Vám nejen užitek, ale i radost.

Tato speciální akce je zaměřena na malé a střední firmy, které budeme kontaktovat prostřednictvím našeho call centra. Po ověření údajů o Vaší firmě Vám zprostředkujeme zapůjčení vozu Škoda Roomster na dva dny, a to u Vámi vybraného obchodníka Škoda.

Chcete-li být osloveni přednostně, zaregistrujte se prosím na bezplatném telefonním čísle 800 600 000.  Akce potrvá od 2. května do konce října 2007

Další podrobnosti a kontakty zde
Škoda auto


 
 
Fotogalerie:   MMČR Rallycross Sosnová 27.5.2007 Svoboda Josef

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose