www.car.cz
 

Společnost SGS na Autosalonu Brno se systémem monitorování vozidel
     7.6.2007 23:04 - tisková zpráva


Praha (7. června 2007) – Společnost SGS, a.s, se účastní mezinárodního veletrhu osobních automobilů Autosalon Brno 2007, který se na brněnském výstavišti koná od 7. do 14. června. SGS na veletrhu prezentuje svůj nejvýznamnější produkt CarNet – komplexní systém monitorování vozidel. CarNet, který SGS provozuje ve spolupráci s firmou T-Mobile, umožňuje on-line sledování pohybu a polohy vozidel, navigaci a zabezpečení. Společnost SGS najdete na Výstavišti Brno v pavilonu Z.

 

„Snažíme se o to, abychom systém CarNet pro naše uživatele neustále vylepšovali. Novinkou v nabídce služeb systému CarNet je nyní také záznam stavu paliva v nádrži vozidla pomocí elektronického zařízení DFL,“ říká Veronika Vlasatíková, výkonná ředitelka SGS, a.s., a dále dodává: „Stav paliva je určován přídavným mechanickým plovákem namontovaným do nádrže, jehož výstup se převádí na digitální hodnoty. Ty  se dále zpracovávají statistickými metodami a ukládají do paměti jednotky GPS, ke které je zařízení připojeno.“ Další novinkou, kterou společnost SGS svým zákazníkům nabízí, je speciální červnová akce. „Při objednání systému CarNet v průběhu června získává zákazník první měsíc provozu zdarma a zároveň se software během této akce dodává pouze za jednu korunu,“ uvádí Veronika Vlasatíková.

 

Komplexní služba CarNet umožňuje sledování a optimalizaci řízení vozového parku s úsporou až 30 % na jeho provoz.

 

O produktu CarNet:

Komplexní systém služby CarNet slouží k záznamu pohybu mobilních objektů a je určen pro široké spektrum uživatelů. Díky propojení s mobilním operátorem T-Mobile umožňuje on-line sledování polohy vozidel a své využití nalezne ve firemních i soukromých vozidlech. Podnikatelům přináší efektivní nástroj pro snižování nákladů provozu firemních automobilů a vedení veškeré agendy související s vozovým parkem. CarNet je charakteristický především svou univerzálností, jednoduchostí a finanční dostupností.

 

V jednotlivých vozidlech jsou instalovány palubní GSM/GPS jednotky, které v reálném čase sledují položky, jako jsou poloha, rychlost, nadmořská výška, spotřeba paliva atd. CarNet také představuje spolehlivý systém zabezpečení, který umožní sledovat vozidlo v případě odcizení. Třetí výhodou řešení je možnost navigace posádky pomocí dat z palubní jednotky, kdy se informace o poloze (GPS) přenášejí do kapesního počítače (PDA).

www.sledovaniaut.cz

 

O společnosti SGS:

Společnost SGS, a.s., patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícím firmám skupiny holdingu SYNOT a na českém trhu zaujímá čelní místo ve vývoji a aplikaci moderních mobilních technologií a přenosu dat. Byla založena v roce 2001 a zabývá se vývojem, výrobou a prodejem telekomunikačních zařízení pro monitorování, regulaci a řízení průmyslových produktů.

 

 

Jiří Hrabovský

Tiskový mluvčí holdingu SYNOT

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial Ujkovice 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose