www.car.cz
 

Mičánek s Hladíkem míří do Německa vyplnit pauzu
     7.6.2007 23:07 - tisková zpráva


Více než měsíční přestávku v seriálu Porsche Carrera Cup vyplní jediná česká stáj v této soutěži přípravou na německých okruzích Nürburgring a Hockenheimring. Oba brněnští piloti Jiří Mičánek junior a Vladimír Hladík mají za sebou zatím své první čtyři starty v náročném seriálu, kde zatím sbírali zkušenosti. Mičánkovi se podařilo v přrestávce ještě úspěšně složit maturitní zkoušku.

Na celé startovní pole bude čekat 24. června nejtěžší závod celého seriálu, který se pojede na 2300 metrů dlouhém okruhu Norisring u Norimberka. "Trať je protáhlá s dlouhými rovinkami. Hlavně ale hned za tratí jsou svodidla bez bezpečnostních zón. Takže každý kontakt se soupeřem končí na svodidlech poškozením vozu," uvedl šéf týmu Jiří Mičánek senior.

Po návratu z německého testování plánují oba brněnští jezdci ještě před odjezdem k závodu na Norisringu zkoušení svých vozů na letištní ploše v Brně.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   ECCE HOMO 2007 od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose