www.car.cz
 

Několik aktuálních akcí a nabídek od SEATu.
     13.6.2007 13:35 - tisková zpráva


Altea XL

SEAT Altea XL již od 420 100 Kč bez DPH

Nejmladší člen rodiny vozů značky SEAT – velkoprostorová Altea XL - je novou, ideální volbou pro zákazníky, kteří potřebují více místa pro podnikání nebo rodinu, aniž by to bylo na úkor sportovní image a dynamického vzhledu. Její atraktivitu dále zvyšuje nový operativní leasing a možnost přestavby na N1 zdarma a bez omezení počtu cestujících.

Podnikatelský balíček s operativním leasingem od ŠkoFINu

SEAT ve spolupráci se společností ŠkoFIN připravil novou nabídku pro podnikatele. Na modely SEAT Altea XL ve verzi N1 je nyní možné získat operativní leasing již od jednoho vozu. Operativní leasing lze sjednat na dobu od 6 do 48 měsíců u všech prodejců vozů SEAT. Dále je možné sjednat zůstatkovou hodnotu vozu dle přání zákazníka a následně vůz za tuto hodnotu odkoupit. V tomto případě je možné dosáhnout významných daňových úspor a ještě získat možnost pořídit si kvalitní ojetý vůz. Vozy SEAT Altea XL s přestavbou na N1 zdarma jsou nyní v nabídce již od 420 100 Kč.

Pěkně zabalený prostor

Zavazadlový prostor o celkovém objemu 532 litrů (635 l při posunutých zadních sedadlech) lze rozšířit až na 1604 l při sklopených zadních sedadlech. Cestující ve vyšším voze sedí na předních i zadních sedadlech v přirozenější poloze než ve vozech kombi. Multifunkční zadní sedadla jsou dělená a dají se variabilně sklápět a posouvat.

Typický dynamický design se španělskými geny, prostorná karoserie, velkoryse navržený interiér jsou kombinovány s precizními jízdními vlastnostmi, které neodmyslitelně patří k charakteru značky SEAT.

Bezpečnost bez kompromisů

Ať už se zákazník rozhodne pro základní benzinovou motorizaci 1.6 75 kW/102 k nebo vrcholnou motorizaci 2.0 TDI PD 125 kW/170 k vždy bude mít jistotu, že je o něj a jeho blízké náležitě postaráno. Na palubě všech vozů jsou vedle systémů ABS+TCS připraveny zasáhnout čelní, boční i hlavové airbagy. Odolnost tuhé struktury karoserie a účinnost bezpečnostních systémů potvrdila i organizace Euro NCAP, která vozu udělila nejvyšší hodnocení za ochranu posádky (5 hvězd), ale také 4 hvězdy za ochranu chodců a stejný verdikt platný pro ochranu dětí ve voze. To vše dělá z Altey XL jeden z nejbezpečnějších vozů na trhu a pro zákazníky a jejich rodiny spolehlivého partnera.

Bohatá výbava pro každého

Altea XL patří ve své třídě k nejvybavenějším vozům. Např. již stupeň výbavy Reference přidává k výše zmíněným bezpečnostním prvkům dlouhý seznam položek bez dalších příplatků: elektricky ovládaná, vyhřívaná a sklopná zpětná zrcátka, elektrické ovládání oken předních a zadních dveří, rádio s CD/MP3 přehrávačem a 6 reproduktory, tempomat, klimatizaci „Climatic“ nebo palubní počítač. To vše umocňuje bohatá nabídka výbavy na přání za mimořádně příznivé ceny.

Přestavba na N1

Inteligentní technické řešení přestavby Altey XL na kategorii N1 umožňuje plné využití všech vlastností variabilního interiéru vozu včetně zachování pětimístné kapacity vozidla. To rozhodně nebývá pravidlem, a zákazník tak není „nucen“ k porušování zákona v podobě následné demontáže příčky z vozidla.

León

SEAT León již za 379 900 Kč

Jen 379 900 Kč nyní zaplatí za nový SEAT León 1.4 Reference zákazník, který se jej rozhodne pořídit v rámci nové akční nabídky SEAT Leasingu Výhody od ŠkoFINu. Nový majitel při tom získá výborně vybavený vůz, v němž nechybí 6 airbagů, protiproblokovací systém brzd ABS, protiprokluzový systém TCS, klimatizace, autorádio s CD a MP3 přehrávačem, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, sportovní volant nebo elektrické ovládání předních oken. Akční nabídka platí do konce června.

Nejen výhodná pořizovací cena, ale i samotný provoz nového Leónu je velmi atraktivní. Kombinovaná spotřeba totiž činí jen 7,0 l/100 km, tedy nejméně ze všech nabízených benzinových Leonů. Pro podnikatele bude podstatné, že León je možné nyní získat také ve verzi N1 a to již za 353 900 Kč bez DPH.

Dynamický hatchback León, jehož styling elegantně propojuje vzhled sportovního kupé s účelností pětidveřového vozu, umožní jeho majiteli plně vychutnat skutečný zážitek z jízdy. Pod kapotou přitom nemusí být právě nejsilnější přeplňovaný motor modelu Cupra 2.0 TFSI (177 kW). Velmi rychlý podvozek Agile Chassis mají totiž všechny Leóny sériově. Moderní konstrukci přední nápravy se vzpěrami McPherson s pomocným hliníkovým rámem vpředu a čtyřprvkovou nápravou vzadu ukrývá dramatický design karoserie plný dynamických motivů a praktických detailů: „neviditelné“ kliky zadních dveří, které jsou skryty do dveřního rámu, konstrukce uchycení stěračů čelního okna u A-sloupku nebo expresivně tvarované široké světlomety opticky dokonale navazující na V-prolis v kapotě motoru. Dynamika designu, ani dynamika jízdy nestojí v cestě praktičnosti v každodenním životě. León totiž nabízí prostorný sportovně navržený interiér a také více než dostatečný základní objem zavazadlového prostoru 341 l.

Akční paket „Sport Limited“

Již tak atraktivní a dynamický design je možné ještě zvýraznit pomocí paketu „Sport Edition“. Za pouhých 14 000 Kč zákazník získá 16“ hliníková kola „Gaia“, sportovní sedačky se speciálním čalouněním, mlhovky a kožený potah volantu a řadicí páky.

Ibiza a Cordoba

Ibiza Completo

Nejmenší příslušník rodiny SEAT nabízí již v základu sportovní charakter, skvělé jízdní vlastnosti a bohatou výbavu jako např.: ABS, dvojité světlomety, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově a podélně nastavitelný volant nebo airbagy řidiče a spolujezdce.

Nyní SEAT přichází se nabídkou modelu Ibiza 1.2 s unikátní výbavou Completo
za 299 900 Kč.

Výbava Completo obsahuje 5 dveří, 15˝ kola z lehkých slitin, klimatizaci, elektrické ovládání oken vpředu, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnější zpětná zrcátka v barvě vozu, sportovní sedadla, speciální sportovní čalounění, přední mlhová světla a chromovanou mřížku chladiče.

Rodinné akční modely Ibiza a Cordoba Family s nadstandardní výbavou zdarma

Pro české rodiny připravil SEAT nový akční model Family, která v případě modelu Ibiza Family obsahuje navíc 5 dveří, klimatizaci, elektrické ovládání oken vpředu a centrální zamykání s dálkovým ovládáním.

Ve výbavě Cordoba Family zákazník oproti standardu získá dále klimatizaci, metalický lak, elektrické ovládání oken vpředu a centrální zamykání s dálkovým ovládáním.

 


Ibiza a Cordoba Sportrider

V nabídce českých prodejců značky SEAT je i akční paket Sportrider, jehož rozšířená výbava je dostupná za pouhých 9800 Kč a zahrnuje 15˝ kola z lehkých slitin, vnější zpětná zrcátka v barvě vozu, vnější kliky dveří v barvě karosérie, sportovní sedadla, speciální sportovní čalounění, přední mlhové světlomety a chromovanou mřížku chladiče. Nabídka platí pro vozy Ibiza a Cordoba v základní výbavě Reference.

Paket Sportrider je možno zkombinovat s akčním modelem Family a zákazník tak má možnost získat plně vybavený sportovní rodinný vůz za velmi příznivou cenu.

Altea

Altea s akční výbavou Emoción za 1 Kč

SEAT Altea nabízí zcela novou úroveň využití vnitřního prostoru. Základem jeho mimořádných užitných vlastností jsou zejména prakticky řešená multifunkční a posuvná zadní sedadla. Vysoce flexibilní interiér vozu je obklopen elegantní aerodynamickou karoserií doladěnou precizními detaily v interiéru i  exteriéru vozu.

Akční model Altea Emoción nabízí atraktivní rozšířenou výbavu v hodnotě 29 100 Kč za symbolickou jednu korunu. Tato skutečně emocionálně působící výbava zdůrazňuje nekonvenční a sportovní image modelu Altea, přičemž k jeho jedinečným vlastnostem přidává řadu atraktivních prvků, podtrhujících zejména sportovní charakter vozu a zvyšujících komfort a bezpečnost jízdy.

U modelu SEAT Altea Emoción na první pohled zaujmou efektní 16“ litá kola v provedení GAIA, zatmavená skla, integrovaná mlhová světla, el. ovládaná vnější zpětná zrcátka a zadní okna s elektrickým ovládáním. Model Altea ve verzi N1 je možno nyní získat již od 419 500 Kč bez DPH.

 

Zorka Mašková
 
AC&C Public Relations, s.r.o.


 
 
Fotogalerie:   III. Eurostroj Rally Tišnov, foto A. Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose