www.car.cz
 

Nový Carnival přichází s pohlednějším designem i novou konfiguraci sedadel
     19.6.2007 12:48 - tisková zpráva


NOVÁ KIA CARNIVAL
Nový Carnival přichází s pohlednějším designem, kvalitnějšími materiály, novou konfiguraci sedadel 2+3+2 a obrovským vnitřním prostorem.
Z důvodů snadnějšího ovládání je sice karosérie kratší, současně ale pořádně narostla do šířky (+85 mm) a také do výšky (+25 mm).

Pro každého ze sedmi cestujících je k dispozici samostatné sedadlo, se kterým lze podélně posouvat, sklápět ho nebo zcela vyjmout z vozu. Pohodlný přístup k druhé a třetí řadě zajišťují široké boční posuvné dveře na obou stranách.

 Posádka jistě ocení velké množství různých odkládacích přihrádek, schránek či držáků na nápoje. Štědrý je vůz také na objem zavazadlového prostoru. V pětisedadlovém uspořádání je přepravní kapacita téměř 1,5 m3, po vyjmutí prostřední řady se Carnival promění v dodávku (3,423 m3).

Carnival se na český trh opět dodává s oblíbeným dieselovým motorem 2,9 CRDi, nyní nově doplněný o variabilní geometrii lopatek turbodmychadla VGT. Díky tomu má motor zvýšený výkon na 136 kW (+ 30 kW) a točivý moment dosahuje maxima při 343 N.m (+33 N.m) a to již při 1500 ot./min. Současně došlo ke snížení kombinované spotřeby na 7,8l, což s 80litrovou nádrží umožňuje dojezd přes 1000 km.

Kromě tuhé karosérie zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti šestice airbagů, stabilizační systém ESP a také aktivní opěrky hlav. Podrobnosti najdete na www.kiamotors.cz.

Carnival je nabízen ve třech úrovních výbav, LX, EX a EX+. Nyní je vůz zvýhodněn bonusy až 90 000 Kč a cena základního provedení činí atraktivních 629 980 Kč. Samozřejmostí je užitkové provedení N1 s pevnou přepážkou a možností odpočtu DPH, jehož pořizovací cena je 547 882 Kč bez DPH.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Víkend na WTCC Brno - foto Radek Holub

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose