www.car.cz
 

První červencový MOTORTIP –vrchy, rallye, extremtrucktrial… Za týden
     22.6.2007 22:11 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne ve svém vysílání s premiérou na přelomu června a července tradičně pestrou směs příspěvků , tentokrát hlavně ze závodů do vrchu a z rallye, ale dvakrát nahlédne i do terénu a to na závody sajdkár a na extremtrucktial.

 

Pořad tentokrát začíná ohlédnutím za Zámeckým vrchem v Náměšti nad Oslavou, tedy závodem do vrchu. Ve Stříbře se zase sešli vyznavači sajdkár a po nich přijde na řadu další závod do vrchu, tentokrát KW Berg trophy, jenž pokračoval na Valašsku u Vsetína. Mmimochodem je pořad mediálním partnerem celého tohoto seriálu. Stejně tak byl mediálním partnerem i v případě dalšího vydařeného podniku ve sprintralle, kterým byla soutěž v okolí Tišnova s rekordním počtem startujících. V Mohelnici na Olomoucku se zase konal tradiční Extremtrucktrial a v pořadu nabídneme rovněž dramatický  kotrmelec Bohouše Čápa. Další příspěvek bude patřit nedávno skončenému červnovému brněnskému Autosalonu 2007, který lámal rekordy, pokud jde o vystavené exponáty i počty jeho návštěvníků. Závěr MotorTipu bude patřit Bohemia rallye, která přinesla souboj až do poslední  erzety a prvenství Romana Kresty,“ nastínil konkrétní příspěvky magazínu šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek krátce předtím, než odletěl na zaslouženou dovolenou do Turecka.

 

Není vyloučeno, že na internetu na www.yotube.com bude tentokrát z technických důvodů pořad umístěn až později, než bude televizní premiéra pořadu. Pravděpodobně až začátkem července. Ale od 30. června by měl být vidět po dobu jednoho týdne on line,“ doplnil ještě Pavel Jelínek.

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí ráno) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně, a celostátně v síti UPC. Dále v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.

 

 

Na internetu je pořad možné vidět KDYKOLIV viz  http://www.e-auto.cz/ nebo http://www.car.cz/ v sekci MotorTip. Pořad je možné nadále také vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE.

 

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

www.upc.cz

 

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.ewrc.cz  

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://www.emk.cz

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_červenec


 
 
Fotogalerie:   Rallye Bohemia 2007 - foto Vladan Hubík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose