www.car.cz
 

Charouz s Engem triumfovali také na okruhu v Mostě
     tisková zpráva


Antonín Charouz a Tomáš Enge suverénně zvítězili ve vytrvalostním závodu mezinárodního mistrovství České republiky na mosteckém autodromu, Charouz pak vyhrál také nedělní sprint.

Posádka Charouz, Enge byla s vozem AMG-Mercedes CLK DTM jasným favoritem sobotního vytrvalostního závodu a Enge hned od startu tuto roli potvrzoval. Jeho náskok se průběžně zvyšoval a Charouzovi předal vůz na jasné vedoucí pozici. Charouz pokračoval v nastoleném trendu a ani další střídání nepřipravilo posádku o vedení. Enge musel v závěrečné části závodu neplánovaně ještě jednou do boxů, déšť si totiž vynutil přezutí na mokré pneumatiky.
 
Na start nedělního sprintu na 50 km se postavil Charouz a stejně jako v Brně dokázal vyhrát, zatím tak má v letošních závodech 100% úspěšnost.
 
Antonín Charouz: Vůz byl perfektně připravený a celý závod jsme měli pod kontrolou. Jsem rád, že tento víkend proběhnul bez dramatických událostí.“
 

Tomáš Enge: Tento závod jsem pojal jako přípravu na Le Mans, po celou dobu jsem jel naplno. Snažil jsem se předjíždět pomalejší vozy s co nejmenší časovou ztrátou a rovněž zastávky v boxech nabídly možnost tréninku.

 

BPA


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose