www.car.cz
 

Královéhradecký tým Intermoto Czech se připravuje na brněnský závod Alpe Adria
     27.6.2007 07:26 - Vladimír Rožánek


V závodě třídy Superstock 600 bude barvy týmu hájil Patrik Vostárek, pro kterého bude brněnský závod testem před blížícím se závodem Mistrovství Evropy Superstock 600, jenž se na stejném místě pojede o tři týdny později. Se stejným cílem, tedy s cílem dokonalé přípravy strojů pro brněnský víkend WSBK, nastoupí v sobotu a v neděli do seriálu Alpe Adria Supersport William de Angelis a Mathieu Lagrive. Ovšem nebude to pouze tato dvojice, která bude v supersportech hájit modro-bílo-červené barvy největší české čtyřtaktní formace. S motocykly Honda CBR 600RR totiž nastoupí za Intermoto také Michal Vecko a Tomáš Mikšovský, kteří se pokusí týmu zajistit úspěch v republikovém šampionátu této třídy.

 

Závod 125 GP bude mít na startu poprvé hned trojici jezdců týmu Intermoto Czech. Vedle zkušeného Oldřicha Podlipného to budou mladíci Karel Pešek (mladší bratr Lukáše) a David Látr (syn jednoho z majitelů týmu). Oba mladí jezdci jsou nováčky, zatímco Karel Pešek je nováčkem v Intermotu, David Látr je nováčkem na „dospělém“ motocyklu. Intermoto Czech angažováním této jezdecké dvojice spustilo další projekt, jehož základem je podpora mladým jezdcům. Řízením celého projektu byli pověření zkušení pánové Pešek a Zubatý.

 

Zveme tímto všechny motocyklové fanoušky na brněnský Autodrom, kde se o nadcházejícím víkendu odehrají zajímavé závody, jenž by měli být jedněmi z nejlépe obsazených závodů dosavadní historie Alpsko-jadranského šampionátu. Přijeďte podpořit své favority, přijeďte podpořit Intermoto!

 

Petr Štola

Media servis


 
 
Fotogalerie:   Rallye Bohemia 2007 - foto Vladan Hubík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose