www.car.cz
 

Misano 2004 očima Martina Koloce
     tisková zpráva


Milí fanoušci Buggyry,
hned po závodu v Assenu jsem si říkal, že sedět při závodech doma a čekat jak se věci vyvinou je z mého pohledu strašlivé. Část klání v Misanu jsem viděl díky zabudované kameře (Robine díky) na vlastní oči, a musím říct, že to snad bylo ještě horší.. Bohužel zdravotní stav v kombinaci s celou řadou truckových aktivit, které v Dubaji mám, mě ještě minimálně na pár závodů přibijí k počítači a mobilu, takže budu trpět dále.

A jak jsem viděl Misano? Na prvních dvou místech Buggyry Antonia Albaceteho a Ludovica Faura, takže spokojenost. Zvláště, když Ludovic, David a Antonio vévodí i celkovému pořadí. Škoda jen poněkud nevýrazného výkonu Davida a pátého místa. Na druhé straně jsem ovšem slyšel o tom, co mu provedli v pohárovém závodě traťoví komisaři a dovedu pochopit, že po dojezdu do cíle musel soptit vzteky. Vím, o čem mluvím, v letech 1994-99 jsem to zažíval každý rok několikrát! V souvislosti s Vršou jsem ale klidný. V Nogaru a na Nurburgringu umí, takže pevně věřím, že bude dále bojovat o titul. Určitě na to má!

Velkou radost mám z výkonů Ludovica Faura. Když jsem se rozhodl pro jeho angažmá, byl jsem některými „odborníky“ zrazován v tom smyslu, že od roku 1998 stagnuje, ničí auta a taktika mu nic neříká. Jak vidno, je opak pravdou. Ludo jezdí skvěle takticky, vyhrává měřené tréninky, kvalifikace, v pohárových závodech střádá body a zatím vede.

Přesto má u mě jeden malý „vroubek“! Po vítězství Antonia v Misanu je totiž jediným jezdcem, který kdy seděl za volantem Buggyry aniž by vyhrál pohárový závod. Pevně věřím, že tento svůj prohřešek brzo napraví. Už se těším, až se po Gerdovi, Davidovi a Antoniovi postaví na nejvyšší stupeň. Možná to bude i už Nogaru, takže abych si pomalu začal připravovat text, který pošlu za tímto účelem svému příteli a konkurentovi Peteru Mullerovi. Bude o tom, jak moc mě mrzí, že zatím nedovedu odhadnout, který z mých jezdců získá další titul mistra Evropy! A jak znám Petera, nebude od věci, když mu po zaslání zmiňovaného textu pošlu zároveň krabici papírových kapesníků.


Z Dubaje zdraví
Martin Koloc

Vysílací časy ze 3. závodu EP tahačů - Misano, Itálie
Záznam třetího závodu Evropského poháru tahačů z misánského okruhu můžete sledovat na následujících televizních programech:

Svět motorů
Premiéra: ČT 2 25.5. - 19:15 hod.
1. repríza: ČT 1 27.5. - 01:40 hod.
2. repríza: ČT 1 30.5. - 05:55 hod.

Buggyra

oficiální stránky týmu : www.buggyra.com

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose