www.car.cz
 

Interserie na Lausitzu pro Renault
     2.7.2007 17:14 - Vladimír Rožánek


Celkem se na startu objevilo 31 vozů a spolupráce Interserie a Austria F3 Cupu bude podle promotérů Dudichuma a Woesse zřejmě ještě pokračovat, protože oběma sériím chybí vozy na roštu. V rakouském poháru se představilo mnoho vozů, různého stáří formule F3. Velmi pěkně v něm jel Slovák Valois, který dojel dvakrát třetí a pamatujeme si ho z MMČR na okruzích, kde pilotoval vůz NF 1400.

 

První jízdě Interserie, kde se sešlo velmi solidních 15 vozů, kraloval Marcel Baierle z Německa na formuli Renault 2,0. Zajel velmi pěkně a umístil se tak poprvé na prvním místě a porazil i velmi ambiciózního Marka Schramma s další formulí Renault. Třetí místo patřilo stejné formuli s Janem Stepputatem, který startoval letos poprvé a hned na bronzovém místě. Na desátém místě skončil náš Glogar na Eufře Opel F3. Mezi prototypy v divizi 2 zajel nejlépe Voight s PRC Opel 2,0 a závod nedokončila Němka Jurtheová s Reynardem Ford CN, náš další pilot Pavlík měl smůlu a závod absolvovat nemohl, kvůli hlukovým limitům pro tento závod, do kterého se s Lucchini bohužel nevešel.

 

Druhé klání patřilo Němci Schrammovi, který tak vrátil Baierlemu porážku z prvního závodu. Třetí místo si odvezl Keller na dalším stroji formule Renault 2,0. Polák Gil s formulí F3 na Renaulty nestačil a s vozem Reynard F3 VW skončil na pátém místě. Náš Glogar závod dokončil s dvoukolovou ztrátou na třináctém místě.

 

Výsledky Interserie Sprint Challenge Lausitzring:

 

  1. jízda

 

M.Baierle (D) formule Renault 2,0

M.Schramm (D) formule Renault 2,0

J.Stepputat (D) formule Renault 2,0

M.Gil (PL) Reynard F3 VW

H.Rokitta (D) formule Renault 2,0

H.Baltensperger (D) Dallara 399 Opel

 

  1. jízda:

 

M.Schramm (D) formule Renault 2,0

M.Baierle (D) formule Renault 2,0

T.Keller (D) formule Renault 2,0

J.Stepputat (D) formule Renault 2,0

M.Gil (PL) Reynard F3 VW

H.Rokitta (D) formule Renault 2,0

 

Vláďa Rožánek

Interserie Sprint Challenge 2007

 

 

 

 

 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Další PRC s motorem Nissan (420PS)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose